Vroeger was het een serie webpagina’s

Jaren geleden heb ik een serie pagina’s geschreven over acne, mijn verhaal en ervaringen met acne, alsook al mijn kennis van toen over acne. Mijn intentie was driedelig:

  • In eerste instantie wilde ik mijn verhaal kwijt, zoals ook andere ‘acnelijders’ over heel de wereld deden, om andere lotgenoten te laten zien dat ze niet alleen zijn en ze een steuntje in de rug te geven. Met het schrijven van de pagina’s kon ik ook heel wat zaken loslaten, schrijven is niet voor niets therapeutisch.
  • De tweede reden waarom ik de pagina’s schreef, was om lotgenoten te laten inzien dat ze niet hun zelfbeeld, eigenwaarde, emoties etc. moeten laten afhangen van de acne. Als je zelf voorbij je acne kunt kijken, dan gaat er namelijk een hele wereld voor je open.
  • De laatste reden was om mijn kennis, inzichten enz. te delen met lotgenoten zodat ze zelf het heft in handen kunnen nemen om hun acne te verminderen tot zelfs op te lossen. Deze info kwam dan terecht in de pagina’s Oorzaken, Hoe raak ik van acne af? en Tips en trucs tegen acne. Volledig gratis en vrij te bekijken en te lezen. Toch gaf het niet het effect waar ik op hoopte.

Waarom nu e-boeken?

De pagina’s die op deze blog stonden zijn de hoofdstukken geworden. In een e-boek is het overzichtelijker en staat het ook allemaal in 1 geheel klaar voor de lezer. Dankzij de inhoudsopgave – welke ook linkt naar de betreffende koppen – kan je ook gemakkelijk naar de gewenste pagina in het boek springen.

Je kan ze downloaden via het pop-up venster op deze pagina, op de gelijknamige pagina’s van de reeks ofwel via het inschrijvingsformulier in de zijbalk (voor smartphones scrollen naar beneden tot onder dit artikel).

Update 1 februari 2020

Leven zonder acne

Eind 2019 heb ik voor het eerst sinds ik acne kreeg (zo’n 17 jaar geleden) geen acne gehad, tijdens de eindejaarsfeesten heb ik zelfs, ook voor het eerst sinds ik op mijn 17e met make-up begon op speciale dagen, geen (camouflerende) make-up opgedaan, omdat mijn huid er zo goed uit zag! Dit is niet toevallig, ook niet omdat ik er ‘ben uitgegroeid’. Dit komt doordat ik mijn kennis die ik over de jaren heen heb vergaard – ook dmv van experimenteren – heb toegepast.

E-boek Leven zonder acne

Om dat te vieren kreeg ik het idee om de betalende hoofdstukken ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?‘ als een apart en holistisch e-boek – genaamd Leven zonder acne – aan te bieden, zonder de rest van de gratis hoofdstukken.  Dat maakt het aanbod ook gemakkelijker en overzichtelijker. Dit e-boek zal worden geüpdatet wanneer ik nieuwe experimenten heb gedaan, nieuwe informatie ben tegengekomen etc. Zie voor meer info en de aankoop op de aparte pagina die binnenkort online komt. Je kan nu al de preview bekijken door hier te klikken.

Leven met acne

Dit wil dus zeggen dat het oorspronkelijke betalende e-boek (met ook als naam ‘Leven met acne’) niet meer bestaat, daarin stonden ook alle andere hoofdstukken van het gratis e-boek in.

‘Leven met acne’ is en blijft volledig gratis te downloaden via de pop-up op deze pagina (en die van de originele paginareeks) ofwel via het inschrijvingsformulier in de zijbalk (voor smartphones: scrol naar beneden). Dit boek wordt niet meer geüpdatet.

Previews

Ook de previews blijven nog steeds beschikbaar. Net zoals de oorspronkelijke pagina’s op deze blog (die ook als preview dienen) worden deze ook niet meer geüpdatet in het geval dat ik het boek update. Let wel: als je de previews downloadt, zie je dus maar de eerste pagina’s van elk hoofdstuk!

Blogpagina’s reeks ‘Leven met acne’

De blogpagina’s in de reeks ‘Leven met acne’ blijven natuurlijk ook nog staan. Deze pagina’s worden sinds ik ze in een e-boek begon te gieten niet meer geüpdatet – dwz sinds 2017. Ook heb ik ze ingekort, als een soort van preview. Alleen de eerste paar alinea’s staan nog online. Je kan de pagina’s daarom beschouwen als versie 1.0, het huidige boek (vanwege de update eind 2019) Leven met acne als versie 2.1 en het nieuwe boek Leven zonder acne als versie 3.0.

Hoe groot is het e-boek?

Op deze pagina zal het dus vanaf nu alleen nog maar gaan over het gratis e-boek ‘Leven met acne’ en alle andere gratis e-boeken van de aparte hoofdstukken.

Het volledige (gratis!) e-boek telt 81 blz. (de preview van het gratis e-boek heeft 38 blz).

Het complete e-boek Leven met acne

Bekijk de preview van het e-boek leven met acne of vraag het gratis e-boek hier aan.

UPDATE EIND 2019: begin december schreef ik extra content in het boek vanwege nieuwe ervaringen na het afwerken van de eerste versie. Zo heb ik nu zelf ondervonden wat minder vlees en gluten eten met me deed, welk effect actieve houtskoolzeep op mijn huid heeft en hoe meridianen invloed kunnen hebben op acne. Daarnaast ontdekte ik ook de link tussen wat ik op mezelf heb ontdekt en Traditional Chinese Medecine (TCM).

 

Hieronder vind je de lijst van de hoofdstukken en dus onderwerpen in het e-boek:

Leven met acne – Acne

Leven met acne - Acne

 

Klik hier voor de preview en hier om het volledig gratis te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

Leven met acne – Mythen

Leven met acne - Mythen

 

Klik hier voor de preview en hier om het volledig gratis te downloaden.

 

 

 

 

 

Leven met acne – Historie

Leven met acne - Historie

 

Klik hier voor de preview en hier om het volledig gratis te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

Leven met acne – Gevoelsleven

Leven met acne - Gevoelsleven

 

Klik hier voor de preview en hier om het volledig gratis te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

Leven met acne – Wat heeft het van me afgepakt?

Leven met acne - Afgepakt

 

Klik hier voor een preview en hier om het volledig gratis te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

Leven met acne – Wat heeft het me gegeven?

 

Leven met acne - Gegeven

Klik hier voor een preview en hier om het volledig gratis te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

Leven met acne – Gevolgen

Leven met acne - Gevolgen

 

Klik hier voor een preview en hier om het volledig gratis te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

Leven met acne – Waarom heb ik acne? Alternatief perspectief

Leven met acne - Waarom? Alternatief perspectief

 

Klik hier voor een preview en hier om het volledig gratis te downloaden.

 

 

 

 

 

Aanvraag e-boeken

Om de volledige hoofdstukken als e-boek te downloaden of te lezen meld je je aan via ofwel

  1. de pop-up op deze pagina (of op de respectievelijke pagina’s van de reeks), ofwel
  2. het inschrijvingsformulier met je (schuil)naam en e-mailadres.

Je krijgt maar 2 à 3 mails van mij want ik hou zelf niet van spam en heb ook geen tijd of inspiratie om x-aantal mails op te stellen en te versturen. Bij mij krijg je alleen het hoogstnoodzakelijke. Je kan je ook altijd uitschrijven.

Als je de gratis e-boeken aanvraagt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de disclaimer op deze site.

Veel liefs,
JP