Van symptoombestrijding naar oorzaak aanpakken

Heb je het gehad met de symptomen te bestrijden van je acne? Wil je de echte oorzaken aanpakken? Dan is mijn nieuw e-boek ‘Leven zonder acne‘ wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Dit boek is een holistische kijk op deze specifieke huidaandoening.

Alles wat ik tot nu toe van kennis over acne en acne genezen heb opgedaan, staat in dit boek. Het is geschreven vanuit eigen ervaring, gestaafd met wetenschappelijk onderzoek (of soms ernaast gelegd, aangezien ieder lichaam anders is en wetenschap niet 100% de realiteit kan weergeven) en vermeldt ook ervaringen van anderen die acne hebben/hadden.

Voor meer praktische en voorbereidende info kan je onderstaand gratis e-boek lezen. Daarin geef ik al heel wat praktische inzichten cadeau waarmee je al stappen kunt zetten naar die gave huid.

Van pagina’s tot e-boeken

In 2017 schreef ik een reeks over mijn ervaring met en al mijn (toenmalige) kennis over acne. Het was een manier om mijn verhaal kwijt te kunnen en zo te kunnen loslaten, om andere ‘acnelijders’ een hart onder de riem te steken en om alles wat ik wist over acne en hoe het aan te pakken met de wereld te delen. Dit laatste deed ik om zo andere ‘acnelijders’ om te vormen naar ‘acneleiders’, dat ze het heft in eigen handen zouden nemen en zich in zouden zetten om hun acne te genezen.

En toch, ondanks die waardevolle informatie, werd er niets mee gedaan… Dus maakte ik van de reeks een e-boek. Na een jaar lang eraan te hebben gewerkt, was het e-boek ‘Leven met acne‘ begin 2019 eindelijk af! Ik was best trots op mezelf!

Updates

Eind 2019 kreeg het boek een update dankzij enkele nieuwe ervaringen: ik merkte iets op met mijn meridianen en ik testte de pistes uit van actieve houtskoolzeep, minder gluten, vlees, vis en kip eten. Begin 2020 gooide ik de boel om omdat ik de eindejaarsperiode eindelijk een zo goed als 100% acnevrije huid had. De 2 betalende hoofdstukken zijn nu volledig apart van de gratis hoofdstukken: ik heb ze in een nieuw e-boek gegoten genaamd ‘Leven zonder acne‘.

Eind 2020 heb ik er nog 3 nieuwe zaken aan toegevoegd: de symbolische betekenis van acne dankzij een bijzonder gesprek, de link tussen de darmen en hormonen dankzij een webinar en als laatste ook acne bekeken vanuit het perspectief van de chakra’s.

De betalende hoofdstukken zijn ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?‘. Zoals ervoor, zijn deze nog steeds betalend, dus dit nieuwe e-boek is daarom ook niet gratis te verkrijgen. De prijs blijft hetzelfde: €10. Je krijgt er alleen niet meer alle andere gratis hoofdstukken bij, die kan je wel nog steeds gratis downloaden via de pop-up.

Wat krijg je ervoor?

Dat wat vroeger de 2 betalende hoofdstukken waren in het volledige e-boek ‘Leven met acne’: ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?‘ + de inleiding, de hoofdstukken ‘Acne’ en ‘Mythen’. Dit is een totaal van 124 blz, waarvan 71 blz puur over ‘Oorzaken’ en ‘Hoe raak je van acne af?’.

Waarom zet ik die paar gratis hoofdstukken er toch nog bij? Omdat een boek altijd een inleiding heeft, een boek over acne zonder uitleg over acne in het algemeen nogal raar is en omdat de mythen over acne verbonden zijn met wat wel en geen oorzaken en/of oplossingen zijn.

Waarom betalend?

  1. Met de opbrengsten kan ik het boek laten vertalen naar het Engels en zo nog meer mensen bereiken en helpen.
  2. Met de opbrengsten kan ik ook deze blog online houden en blijven onderhouden.
  3. Je kan het zien als een ‘dank je wel’ naar mij toe
  4. Je kan het zien als een investering in jezelf. Als je ergens in investeert, wil je je geld er ook wel weer uithalen. Dit kun je doen door het boek te lezen en ermee aan de slag te gaan (de kennis en inzichten toepassen)
  5. Dit boek is het resultaat van jaren aan ervaringen en wetenschappelijk onderzoek om mijn bevindingen te onderbouwen. De informatie die erin staat, is enórm veel en kan voor een ommekeer in iemands leven zorgen.
  6. Zelf heb ik er 17 jaar over gedaan om mijn acne onder controle te krijgen, duizenden euro’s verspild aan symptoom-bestrijdingsmiddelen etc. Jij kan het in véél kortere tijd omdat je alles op een bordje (in een boekje) geserveerd krijgt. Wat een luxe! Ik wou dat ik dit alles voor maar €10 ergens had kunnen vinden.
  7. Een boek schrijft zich niet vanzelf.
  8. Als er ergens een waarde aanhangt, gaan de mensen de inhoud ook meer waarderen en er ook iets mee doen. Psychologisch zit de mens zo in elkaar: we willen onze investering er terug uithalen.*
  9. Met dit e-boek hoop ik ook meer contact te hebben met lotgenoten die er ook echt voor willen gaan. Ik wil ze zelfs begeleiden als ze het niet allemaal alleen kunnen, als ze niet weten wat eerst (ondanks het stappenplan in het laatste hoofdstuk), of als ze niet het gewenste resultaat verkrijgen.
  10. Mensen geven eerder feedback over zaken waarin ze geïnvesteerd hebben. Ik wil heel graag weten hoe het hen vergaat na het lezen en toepassen van de stappen, of ook over het e-boek zelf (qua inhoud, vormgeving, structuur, …).

Preview

Natuurlijk wil je op voorhand eerst zien, dan geloven. Eerst even gratis proeven alvorens het volledige product te kopen. Daarom heb ik een preview gemaakt van het boek en van de hoofdstukken apart voor wie liever een preview van specifiek hoofdstuk wil ipv van het hele boek.

Als je de preview download, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de disclaimer op deze site.

E-boek kopen

E-boek Leven zonder acne

Je kan voortaan het e-boek kopen in mijn webwinkel via de knop hieronder aangezien ik nu een eigen gehoste website heb. Geen mailtjes meer, gewoon puur simpel direct online kopen en voilà.

Als je het e-boek koopt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de disclaimer op deze site.

Veel liefs,

Mijn handtekening