Van symptoombestrijding naar oorzaak aanpakken

Heb je het gehad met de symptomen te bestrijden van je acne? Wil je de echte oorzaken aanpakken? Dan is mijn nieuw e-boek ‘Leven zonder acne‘ wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Dit boek is een holistische kijk op deze specifieke huidaandoening.

Alles wat ik tot nu toe van kennis over acne en acne genezen heb opgedaan, staat in dit boek. Het is geschreven vanuit eigen ervaring, gestaafd met wetenschappelijk onderzoek (of soms ernaast gelegd, aangezien ieder lichaam anders is en wetenschap niet 100% de realiteit kan weergeven) en vermeldt ook ervaringen van anderen die acne hebben/hadden.

Van pagina’s tot e-boeken

In 2017 schreef ik een reeks over mijn ervaring met en al mijn (toenmalige) kennis over acne. Het was een manier om mijn verhaal kwijt te kunnen en zo te kunnen loslaten, om andere ‘acnelijders’ een hart onder de riem te steken en om alles wat ik wist over acne en hoe het aan te pakken met de wereld te delen. Dit laatste deed ik om zo andere ‘acnelijders’ om te vormen naar ‘acneleiders’, dat ze het heft in eigen handen zouden nemen en zich in zouden zetten om hun acne te genezen.

En toch, ondanks die waardevolle informatie, werd er niets mee gedaan… Dus maakte ik van de reeks een e-boek. Na een jaar lang eraan te hebben gewerkt, was het e-boek ‘Leven met acne‘ begin 2019 eindelijk af! Ik was best trots op mezelf!

Updates

Eind 2019 kreeg het boek een update dankzij enkele nieuwe ervaringen en nu begin 2020 gooi ik de boel om omdat ik de eindejaarsperiode eindelijk een zo goed als 100% acnevrije huid had. De 2 betalende hoofdstukken zijn nu volledig apart van de gratis hoofdstukken: ik heb ze in een nieuw e-boek gegoten genaamd ‘Leven zonder acne‘.

De betalende hoofdstukken zijn ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?‘. Zoals ervoor, zijn deze nog steeds betalend, dus dit nieuwe e-boek is daarom ook niet gratis te verkrijgen. De prijs blijft hetzelfde: €8. Je krijgt er alleen niet meer alle andere gratis hoofdstukken bij, die kan je wel nog steeds gratis downloaden via de pop-up

Wat krijg je ervoor?

Dat wat vroeger de 2 betalende hoofdstukken waren in het volledige e-boek ‘Leven met acne’: ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?‘ + de inleiding, de hoofdstukken ‘Acne’ en ‘Mythen’. Dit is een totaal van 102 blz, waarvan 63 blz puur over ‘Oorzaken’ en ‘Hoe raak je van acne af?’.

Waarom zet ik die paar gratis hoofdstukken er toch nog bij? Omdat een boek altijd een inleiding heeft, een boek over acne zonder uitleg over acne in het algemeen nogal raar is en omdat de mythen over acne verbonden zijn met wat wel en geen oorzaken en/of oplossingen zijn.

Waarom betalend?

  1. Als er ergens een waarde aanhangt, gaan de mensen de inhoud ook meer waarderen en er ook iets mee doen. Psychologisch zit de mens zo in elkaar: we willen onze investering er terug uithalen.
  2. Ik heb in de jaren dat deze pagina’s online stonden nog meer ervaring opgedaan en opzoekwerk verricht over die stukken. [Ook bij ‘Mythen’, maar dat deel hou ik toch gratis omdat het zonder interne samenhang is, minder uitleg, onderzoek en praktische tools bevat, kortom niet zo exhaustief als ‘Oorzaken’ en ‘Hoe raak je van acne af?’.]
  3. Deze twee hoofdstukken zijn de ‘spil’ van mijn hele werk, mensen met acne willen ervan af geraken, maar hoe kan je de juiste stappen zetten als je niet begrijpt waar de acne vandaan komt en de dokters alleen maar symptomen onderdrukken? Eens je weet wat de oorzaken van acne zijn, kan je stappen ondernemen om acnevrij te worden en te blijven. Sommige stappen hebben een grote impact, andere een kleinere, maar zelfs alle kleine beetjes maken 1 groot.
  4. Voor wat hoort wat. De informatie die ik in deze hoofdstukken geef, is enórm veel en kunnen voor een ommekeer in iemands leven zorgen. Zelf heb ik er 17 jaar over gedaan om mijn acne onder controle te krijgen, duizenden euro’s verspild aan symptoombestrijdingsmiddelen etc. Jij kan het in véél kortere tijd en dat met een investering van maar 8 euro. Dat is peanuts vergeleken met duizenden euro’s.
  5. Met deze e-boeken hoop ik ook meer contact te hebben met lotgenoten. Ik wil ze zelfs begeleiden als ze het niet allemaal alleen kunnen, als ze niet weten wat eerst (ondanks het stappenplan in het laatste hoofdstuk), of als ze niet het gewenste resultaat verkrijgen. Gewoon wat feedback van lotgenoten krijgen over hoe het hen vergaat na het lezen en toepassen van de stappen, of ook over het e-boek zelf (qua inhoud, vormgeving, structuur, …).

Preview

Natuurlijk wil je op voorhand eerst zien, dan geloven. Eerst even gratis proeven alvorens het volledige product te kopen. Daarom heb ik een preview gemaakt van het boek en van de hoofdstukken apart voor wie liever een preview van specifiek hoofdstuk wil ipv van het hele boek.

Cover e-boek Leven zonder acne

Klik hier om de preview te bekijken.

E-boek kopen

E-boek Leven zonder acne

Stuur me een mailtje zodat ik je het e-boek persoonlijk kan doormailen (uiteraard na betaling). Voorlopig moet het op deze manier omdat ik op deze gratis WordPress niets kan verkopen. Dit jaar hoop ik hier verandering in te brengen, dat is gemakkelijker voor iedereen.

Als je het e-boek aanvraagt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de disclaimer op deze site.

 

 

Veel liefs,
Mijn handtekening