Pollen of stuifmeel kunnen voor vele mensen, zoals ik, de zonnige maanden tot een hel maken. Bijenpollen daarentegen kunnen je lichaam ondersteunen. Bijen verzamelen het stuifmeel van planten en voegen daar enzymen aan toe waardoor zelfs mensen met hooikoorts er geen reactie op zouden mogen hebben. Ikzelf begin met het nemen van de pollen vóórdat het seizoen begint, dit om het beste effect ervan te ondervinden. Reeds drie jaar op rij sta ik versteld van wat het doet! Leer meer over dit simpele, maar wonderbaarlijke middel op deze pagina. *Als je bijenpollen inneemt of wilt innemen, lees dan zeker ook mijn blogpost ‘Bijenpollen innemen: wanneer, hoe, hoeveel en hoelang?‘!

Forever Bee Pollen

Stuifmeel is de tweede belangrijkste energiebron voor bijen. Het blijft hangen aan de borsthaartjes wanneer een bijtje nectar gaat halen. Door het stuifmeel naar achteren te ‘kammen’ vormen er zich twee bolletjes rond de achterpootjes. Omdat een bij naar verschillende soorten bloemen gaat, wordt er een mengelmoes gemaakt van verschillende korrels en kleuren. Hierdoor hebben de bijenpollen van Forever dus ook kleurverschillen. De Forever Bee Pollen bevat geen kunstmatige kleur- , smaak- of geurstoffen.

Voedzame en heilzame bron

Net zoals dat de honing van Forever gewonnen wordt uit hoger gelegen, woestijnachtige gebieden, wordt de Forever Bee Pollen daar ook verzameld. Dit staat dan garant voor een krachtig, natuurlijk product. In bijenpollen zitten veel vitaliserende stoffen. Er zitten vele verschillende vitaminen, enzymen, proteïnen, plantaardige vetzuren en aminozuren in die elkaar ook nog eens versterken. Door het grote gehalte aan voedzame bestanddelen vormt de Forever Bee Pollen een goede aanvulling op tekorten in de voeding en bij het volgen van een dieet. Het kan ook een uitkomst bieden bij vermoeidheid omdat het een natuurlijke bron van energie is. Ze kunnen onder andere er ook toe bijdragen dat je je fitter en vitaler voelt. Ook je maagfunctie en algehele weerstand worden er gunstig door beïnvloed. Het is ideaal om het o.a. te gebruiken in de zonnige maanden wanneer er een relatief hoog gehalte aan pollen in de lucht is. Om het beste eruit te halen, neem je het in op een nuchtere maag.

Pascale Naessens

In “PUUR ETEN dat je gelukkig maakt” zegt Pascale Naessens over bijenpolen: dat de bijen stuifmeel verzamelen en het meenemen naar hun bijenkorf. Samen met de nectar vormen ze korrels die bijenpollen heten. Het is een bijzonder krachtig natuurgeschenk boordevol vitamines, mineralen, antioxidanten en goed opneembare eiwitten die de vitaliteit versterken. Pollen zijn wat krokant met een lekkere smaak bij het ontbijt.

N.B. Bevat geen kunstmatige kleur, smaak of geurstoffen.

Voor meer informatie, of om te bestellen, kan je mij altijd contacteren. Bestel je liever zelf, kan je dat hier doen. Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,
JP

Forever Bee Pollen