Koninginnegelei, of Royal Jelly, is het voedsel dat de bijenkoningin krijgt. Men vermoedt dat ze daardoor zo groot is en tot wel 24 keer langer leeft dan een gewone bij. En een heel leven eitjes blijven leggen vergt toch ook veel energie, niet? Koninginnegelei kan je nu ook zelf innemen dankzij Forever Living Products.

Royal Jelly

Iedere bij krijgt Royal Jelly tot ze volwassen is, alleen de bijenkoningin krijgt heel haar leven. Het is een rijke bron aan vitaminen, mineralen, aminozuren, koolhydraten en antibacteriële stoffen. Royal Jelly ziet er uit als een melkachtige, witte substantie die geproduceerd wordt door de speekselklieren van jonge werkbijen.

Forever Royal Gelly

Waarom de koningin Royal Jelly krijgt

De reden waarom de bijenkoningin dit gedurende haar hele leven krijgt toegediend is omdat ze enorme krachtinspanningen moet doen om het bijenvolk in stand te houden. Zonder de Royal Jelly zou dit haar fataal worden. houdt dankzij de voeding “royal jelly” het bijenvolk in stand met enorme krachtsinspanningen. Na acht weken is een gewone werkbij haar tijd gekomen door het harde werken. De bijenkoningin blijft zo’n 4 tot 5 jaar in leven en legt in die periode zo’n 2.000.000 eitjes.

Voedingrijk

Dat de Royal Jelly dus krachtvoer is met veel werkzame voedingsstoffen, mag dan wel duidelijk zijn. In de scheurkalender “De Druivelaar” stond een op een dag het volgende: “Koninginnenbrij is een weldaad van de natuur. [Het] bevat vitaminen en mineralen en wordt traditioneel gebruikt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid en in stresssituaties. Hij versterkt het afweersysteem en neutraliseert de meeste virale en bacteriële infecties. Koninginnenbrij kan het hele jaar door gebruikt worden.”

Onderzoek heeft uitgewezen dat Royal gelly een rijke bron is van vele vitamine ( A,C, D, E en B-complex), mineralen, aminozuren, koolhydraten, enzymen, antibacteriële stoffen en andere microvoedingsstoffen, die een gunstige invloed hebben op ons uithoudingsvermogen.

 • Thiamine (vitamine B1)
 • Riboflavine (vitamine B2)
 • Pantotheenzuur (vitamine B3)
 • Nicotamide (vitamine B5)
 • Pyridoxine (vitamine B6)
 • Inositol (vitamine B7)
 • Biotine (vitamine B8)
 • Folisch zuur (vitamine B9)
 • Cobalamine (vitamine B12)
 • Vitamine C
 • 30 Aminozuren (waarvan Arginine)
 • IJzer, Chroom, Mangaan, Nikkel, Calcium, Koper, Fosfor en Silicium.
 • Verder bevat Royal Jelly 2,84% nog niet geïdentificeerde stoffen.
Forever Royal Gelly

Forever Royal Jelly

Forever Living Products heeft 4 bijenproducten in haar assortiment, waaronder ook de Forever Royal Jelly. Het bedrijf weet precies waar het de Royal Jelly vandaan moet halen voor de beste kwaliteit te garanderen. De Royal Jelly van Forever komt voort uit pesticide vrije gebieden waar de natuur de vrije hand heeft en wordt onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles. De Forever Royal Jelly bevat geen kunstmatige kleur- , smaak- of geurstoffen.

De “kracht” van Royal Jelly

Forever Royal Gelly is vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen, het is dus 100% natuurlijk. Het is geen onmisbare voedingsstof maar het is bewezen dat het een revitaliserende werking heeft op het lichaam. Het verbetert bijvoorbeeld het metabolisme en bevordert een gezonde celgroei. Al eeuwenlang wordt het gebruikt als een intelligente “energiebom”. Het is een aanvulling op je dagelijkse voeding, geschikt voor zowel ouderen als jongeren. Wil je je kinderen een alternatief bieden voor een snoepje, kies dan voor Royal Jelly, wat veel gezonder is. Het smaakt ook lekker, dus dat zal geen problemen geven. Voor kinderen is het zeer geschikt als gezond alternatief in plaats van een snoepje omdat deze Royal Jelly lekker smaakt en gezond is.

Meer info & bestellen

Bekijk de oude AloeInspired flyer over de bijenproducten of de nieuwe AloeInspired bijenproducten flyer. Daarin worden ook de andere bijenproducten besproken: Forever Bee Pollen, Forever Bee Honey en Forever Bee Propolis.

Ook hier mag ik niet dieper ingaan op de vele voordelen ervan, om medische claims te vermijden. Wil je toch nog meer weten, of bestellen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande site.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening