Je hebt er misschien al van gehoord, en anders ben je nu mee met de rest van de wereld, het F.I.T. programma van Forever Living Products kent een enorm succes en is nu zelfs nóg beter! Steeds meer mensen raken enthousiast over dit programma en voelen zich beter en vinden dat ze er ook nog eens beter uit zien na het volgen ervan. F.I.T. gaat je leven veranderen in de positieve zin, maar alleen als je dat zelf wilt en er ook 100% voor gaat. Gedaan met futloosheid, weinig concentratie, (eventueel ook overtollige kilo’s), slecht slapen, ‘overleven’ ipv écht leven, … Hier kom je te weten wat het programma is, inhoudt en waar het voor staat.

Wat is het F.I.T. programma?

Waar staat het voor?

F.I.T. staat voor “Foundation. Inspiration. Transformation.” Het is gebaseerd op een gezond leven, met voldoende water, gezond eten en voldoende beweging. Het helpt je op weg naar een gezondere versie van jezelf. Het heeft tot doel om een blijvend resultaat te verkrijgen, wat zeker mogelijk is als je de mindset behoudt achteraf. Ondertussen is het programma vernieuwd en verbeterd dankzij de feedback van de gebruikers. Hierdoor is het gemakkelijker geworden om het te volgen: je stapt in op het niveau dat bij je past en bepaalt zelf in welk tempo je aan je doelen werkt. Je kan grote sprongen maken of kleine stapjes zetten richting een nieuwe versie van jezelf.

Wat houd het in?

Met dit goed doordachte en uitgebalanceerde programma zul je vanzelf merken wat kleine veranderingen in je leven teweeg kunnen brengen. Op 4 à 5 weken tijd kan je reeds een enorm verschil zien en voelen.

De Clean 9

De Foundation is de C9, een negendaagse cleansing die je de beste start geeft om met de rest van het programma verder te gaan. De eerste 9 dagen met de C9 zijn de basis en reeds daar zul je al verandering bij merken. Je darmen krijgen een reset en de kans is zeer groot dat je ook zult afvallen. Zelfs iemand die moeite deed om niét af te vallen (ik dus, door meer te eten dan eigenlijk mocht) vermagerde een beetje.

Hieronder kan je het boekje van de C9 downloaden en inkijken.

De F15

Het volgende gedeelte is de F15, wat de Inspiration van het acronym is. Dit bestaat uit drie niveau’s: beginner, intermediate en gevorderde. Elk van deze niveau’s bestaat uit twee onderverdelingen: 1 en 2. Deze duren telkens 15 dagen, waardoor elk niveau dus 30 dagen telt in totaal. In deze 30 dagen leer je gezonder te leven, gezonder te eten en ook daarover na te denken. Als bonus slank je nog eens af ook!

De F15 zet de lat wat hoger, vooral qua beweging. Hiervoor zijn drie niveau’s uitgewerkt zodat het voor iedereen geschikt is. Heb je nog geen kaas gegeten van sporten, dan start je bij ‘beginner’. Is sporten je niet vreemd, heb je een tamelijk goede conditie, maar ben je geen die-hard, dan ga je voor ‘intermediate’. Voor de serieuze sporters onder ons, die niet bang zijn van een uitdaging, is er de ‘gevorderde’.

Hieronder kan je de boekjes van de F15’s downloaden en inkijken.

De Vital5

Tot slot is er de V5, de Transformation. Opnieuw een deel van 30 dagen waarin je de reeds verworven en geïntegreerde kennis en gewoontes verankert in je leven. Ben je een échte sportfanaat en sport je al zo veel en zo vaak je kan en heb je in het algemeen reeds een gezonde levenswijze en -stijl, dan is de Vital5 de meest geschikte opvolger voor de C9. Deze dagelijkse ondersteuning is een prima aanvulling dan.

Zelfs al ben je geen sportfanaat, maar wil je wat ondersteuning in je dagelijkse leven om meer te gaan bewegen en de juiste voedingssupplementen hebben voor een vitaal leven, ook dan is de V5 iets voor jou.

Hieronder kan je het boekje van de V5 downloaden en inkijken.

Moet ik alle delen doorlopen?

Niets moet, alles mag, of toch binnen de regels van het programma. Na de C9 kan je gewoon stoppen en de mindset verderzetten op je eentje, of je kan de V5 volgen. Wil je na de C9 nog verdere ondersteuning en motivatie genieten, ga dan verder met de F15. Afhankelijk van je huidige sportgewoontes en conditie start je met de ‘beginner’, ‘intermediate’ of met de ‘gevorderde’.

Zorg er wel voor dat je na de C9 de nieuwe inzichten blijft toepassen in je leven, anders is het toch zo’n zonde van het geld en de moeite, niet? Dit negendaags programma is zo gemaakt en opgebouwd dat je lichaam alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft, waardoor je erna geen ‘dip’ krijgt en terug alles zou beginnen te eten wat je ervoor at om je tekorten weer aan te vullen.

Je kan ook gewoon de F15 of de V5 starten zonder eerst de C9 te hebben gedaan. Toch raden we aan om altijd eerst de C9 te volgen, omdat het de basis legt voor de F15 en de V5. Het reset je lichaam, het geeft een boost, waardoor de F15 en V5 beter hun werk kunnen doen. Je wilt dat je lichaam alle voedingsstoffen beter opneemt (ook die van de F15 en de V5), voor meer energie, meer vitaliteit: hiervoor is de C9 speciaal ontworpen.

Wat houden de drie delen precies in?

Als je meer wilt te weten komen over de aparte delen, dan verwijs ik je door naar hun respectievelijke pagina’s: C9, F15 en V5. Mocht je toch nog met vragen of twijfels zitten, of wil je je leven nu positief veranderen met begeleiding, dan kan je me ook altijd contacteren, dus gewoon doen! Ik help je met plezier verder. Doe je het liever op je eentje, dan bestel je heel simpel via deze FLP webshop. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Kijk ook zeker even deze korte video (in het Engels) over deze drie pakketten en hoe ze elkaar aanvullen en versterken:

Of bekijk het hier: Forever F.I.T. van Discover Forever op Vimeo.

De Forever F.I.T. App

Download de gratis app en je hebt altijd je F.I.T. programma letterlijk en figuurlijk in de hand! De F.I.T. programma’s bieden je duidelijke oefeningen, voedings- en lifestyle routines die je lichaam kunnen transformeren en je helpen er beter uit te zien en je beter te voelen – met blijvende resultaten. Vanaf nu kan je altijd je F.I.T. programma meenemen en het overal raadplegen: op je gsm!

Met de handige en interactieve functies die direct beschikbaar zijn op je smartphone, kan je onderweg gemotiveerd blijven, je gewenste en beste resultaten behalen en je favoriete programma volgen – waar je ook bent.

Ervaar de nieuwe F.I.T. App

  • Ga de uitdaging aan met je vrienden
  • Toegang tot je dagelijkse oefeningen
  • Hou je gewicht en lichaamsmaten bij
  • Vind heel eenvoudig heerlijke recepten
  • Hou door simpel te swipen nauwkeurig je water inname bij
  • Vink je supplementen af in het interactieve schema
  • Ontgrendel awards
  • En nog veel meer!

Ga samen de uitdaging aan

Op zoek naar een manier om de F.I.T. App te gebruiken in groepsverband?  Door het downloaden van de F.I.T. App heeft iedereen toegang tot motivatie, inspiratie en alle informatie die nodig is om te slagen met het programma.

Begin een challenge en nodig anderen uit om hier aan mee te doen – je kan elkaar aanmoedigen, elkaar helpen bij uitdagingen en ieders voortgang bijhouden. En het allerbeste? Je kan meerdere challenges en groepen tegelijk starten om je vrienden, familie, collega’s etc. aan te moedigen de volgende stap te nemen om er beter uit te zien en zich beter te voelen. Inspireer en motiveer elkaar en help om te bepalen wat de volgende stap kan zijn na het afronden van de C9, een bepaald niveau van de F15 of Vital5.

Jezelf en anderen helpen om gestelde fitness- en voedingsdoelen te bereiken was nog nooit zo gemakkelijk. Het is zelfs volledig gratis!

Voor wie is het NIET geschikt?

Vrouwen die zwanger zijn, zwanger willen worden of die borstvoeding geven kunnen dit beter uitstellen tot ze niet meer zogen.

Als je momenteel medicatie gebruikt, onder medische behandeling staat, is het aangeraden je eerst tot je arts te wenden vooraleer je begint aan een bewegingsprogramma en/ met een voedingssupplement.

Meer info & bestellen

Bekijk de AloeInspired flyer over het F.I.T. programma.

Wil je meer weten? Bekijk de Forever Weight Care website of contacteer me! Ook als je een bestelling wil doorgeven. Of bestel zelf met gemak via onderstaande website.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening