Met de Vital5, oftewel de V5 van Forever Living Products leg je de basis voor een vitaal leven. Dit programma van 30 dagen bevat 5 Forever sleutelproducten voor gedurende deze hele periode. Het is ideaal wanneer je je streefgewicht hebt bereikt en voor altijd vitaal, in vorm en op gewicht wilt blijven. Het dient als aanvulling op je dagelijkse voeding om je beter te voelen en er beter uit te zien. Het is niet nodig om reeds de C9 of de F15 van het F.I.T.-programma te hebben gedaan om de V5 te doen.

De Vital5 – V5

We hebben het allemaal zo druk dat we op voedingsgebied meestal voor de gemakkelijkste weg gaan. Denk maar aan snacks en fastfood. Deze bevatten echter te weinig vitaminen en mineralen. Als we dit als een constante in ons leven houden, krijgen we natuurlijk veel tekorten.

Vital5 Box

Dus, maak gezond eten zo gemakkelijk mogelijk door bijvoorbeeld op voorhand al uit te denken wat je wil eten en koop dan wat je hiervoor nodig hebt. Maak bijvoorbeeld je eten op voorhand al klaar en/of profiteer van de voordelen van de V5.

Bewuste keuzes maken

Een vitale leefstijl hebben en behouden heeft alles te maken met het maken van bewuste keuzes. Kies in plaats van ongezonde zaken voor gezonde varianten. Af en toe eens hiervan afwijken kan geen kwaad, maar maak er geen dagelijkse gewoonte van. Zorg er ook voor dat je de juiste porties hanteert en alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt door gevarieerd te eten.

Perfecte aanvulling op dagelijkse voeding

In je keuken beginnen gezonde eetgewoontes. Een goed eetpatroon bevat de juiste verhouding van vetten, koolhydraten en proteïnen omdat deze een belangrijke bron van energie voor ons lichaam zijn. De V5 is hierop een perfecte toevoeging. Je ziet namelijk zoveel supplementen in de winkel staan en je weet niet waar te beginnen. Je ziet dus door de bomen het bos niet meer. Welnu, Forever maakt het je gemakkelijk doordat het de vijf basis voedingssupplementen reeds voor je heeft klaargezet. Dit is dus het Vital5 pakket.

Wat zit er in het V5 pakket?

Alles wat je nodig hebt voor de 30 dagen door te komen (je drie maaltijden en gezonde snacks uitgezonderd).

  • Forever Aloe Vera Gel (4X1 liter, 96% pure aloë vera), of een van de andere varianten, wat je het liefste wil: Forever Freedom, Forever Berry Nectar of de Forever Bits ‘n Peaches.
  • Forever Daily (60 tabletten)
  • Forever Active Pro-B (30 parels)
  • Forever Artic Sea (120 softgels)
  • ARGI+ (30 sticks)
  • V5 brochure

Hieronder kan je het boekje van de V5 downloaden en inkijken.

Forever Aloe Vera Gel

In de gel zit saponine, een soort zeepachtige stof, die voor de cleansing van je darmen zorgt. Daarnaast zitten er nog zo’n 200 actieve voedingsstoffen in (waaronder veel vitaminen, mineralen en aminozuren) die ook beter opgenomen worden door de darm dankzij de werking van de saponine die de opnamecapaciteit van je darmen vergroot. De stof lignine zorgt ervoor dat deze voedingsstoffen nóg beter opgenomen worden door de darmwand.

Het verbetert je immuunsysteem omdat je je voedingsstoffen beter opneemt en dus je lichaam versterkt. Daarnaast wordt ook de spijsvertering gestimuleerd dankzij de vezels die de gel bevat. Het is dus een perfecte aanvulling op je voeding en het zorgt voor een fitter gevoel.

Wanneer de aloë drank dagelijks met de vier andere kernproducten wordt gecombineerd, helpt de V5 je om een fundament te leggen voor het behoud van een goede gezondheid.

Forever Active Pro-B

Een gezonde darmflora en het normaal functioneren van het spijsverteringsstelsel vormen de basis voor je welzijn. Deze probioticaparels zijn makkelijk te slikken en bevatten een unieke combinatie van zes gunstige bacterieculturen.

Forever Artic Sea

We hebben allemaal Omega-3 vetzuren nodig, maar ons lichaam kan dit niet zelf aanmaken. Daarom moeten we het uit onze voeding zien te halen. Toch eten we meestal te weinig van de voedingswaren waar Omega-3 inzit. Dan is het dus belangrijk om extra Omega-3 in te nemen, zoals de Forever Artic Sea die er rijk aan is (EPA en DHA) en ook aan onverzadigd vet. EPA en DHA dragen bij aan de normale functie van het hart. DHA draagt daarnaast ook bij aan het onderhoud van een normale hersenfunctie en het zicht. de gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 250mg DHA en EPA.

Forever Artic Sea

Dit supplement bevat de allergenen zalm, ansjovis en kabeljouw.

Forever ARGI+

ARGI+ ondersteunt een gezonde levensstijl met voldoende lichaamsbeweging. Het bevat de ideale mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitaminen. Zo draagt vitamine C bij tot de normale werking van de bloedvaten en de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid én tot een normaal energieleverend metabolisme. Gemend met voldoende water vormt het de ideale voedzame drank voor sportieve mensen met een hoge spierbelasting. ARGI+ geeft je lichaam de boost om de gehele dag fit te blijven. Met ARGI+ kan je dus de hele dag doorgaan en lever je optimale prestaties. Het is per dosering verpakt in een handige stick, om overal mee naartoe te nemen.

ARGI+ officieel

Forever Daily

Dit is een supplement dat je een grote hoeveelheid essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen levert. Forever Daily bevat 55 perfect uitgebalanceerde voedingsstoffen die iedere dag opnieuw een optimale gezondheid en vitaliteit ondersteunen.

Forever maakte twee AloeInspiredflyers voor de Vital5. Bekijk de BeResolute flyer over de Vital5 en de AloeInspired V5 flyer met een kort overzicht.

Meer info & bestellen

Wil je meer weten? Contacteer me dan! Ook als je een bestelling wil doorgeven. Of bestel zelf met gemak via onderstaande website.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening