Dit is de informatiepagina over voedingssupplementen van Forever Living Products (FLP) in het algemeen. Voor meer info over gewoon voedingssupplementen in het algemeen, ga naar ‘Voedingssupplementen‘ onder de tab ‘Welzijn‘. Daarin bespreek ik waarom er voedingssupplementen bestaan, waarom ze nodig zijn, prijs-kwaliteitsverhouding en andere relevante informatie (de pagina wordt later nog bijgewerkt met de extra informatie).

Forever Living Voedingssupplementen

Forever Living pakt alles nét iets anders aan dan andere bedrijven: ze stopt zoveel mogelijk kwaliteit in haar producten, zonder teveel concessies te doen om maar aan zo’n laag mogelijke prijs de producten te maken.

Forever wil ons een kwaliteitsvol leven (terug)geven, dat kan alleen maar als de producten zelf ook kwaliteitsvol zijn. Haar producten zijn dan inderdaad niet van de goedkoopste, maar wat wil je?

Wil je goedkope producten waarvan je niet weet hoe het is gemaakt, van wat het is gemaakt (er is een groot kwaliteitsverschil tussen synthetische en natuurlijke supplementen!) met welke kwaliteitsnormen, met weet ik veel wat er nog allemaal in is gestopt of veranderd/verdund om maar zoveel mogelijk winst te genereren?

Of wil je producten waarvan je weet hoe ze worden gemaakt, die voldoen aan degelijke kwaliteitsnormen én die ook echt vol zitten van wat ze zeggen dat erin zit? Ze zeggen niet voor niets ‘goedkoop is duurkoop’. Hou in je achterhoofd dat er bij goedkoop altijd wel iémand de dupe is, bij eender wat je koopt.

Forever Artic Sea, Forever Calcium, Forever Absorbent-C

Beschikbaar voor België

Niet alle supplementen die Forever biedt, kunnen verkocht worden in België. Dit komt door bepaalde wetten die een maximum van een stof bepalen, waardoor bepaalde supplementen daarbuiten vallen. Zelf vind ik het dan absurd dat ik letterlijk 6 kilometer van bij mijn ouderlijk huis deze producten dan wél kan bestellen en afhalen, want in Nederland zijn de maxima’s hoger. In elk geval vind je hieronder de lijst van supplementen die je in België kan verkrijgen. Klik op de naam van een supplement voor meer informatie. Die pagina’s zijn nog niet allemaal gemaakt, dus in de loop der tijd zullen er geleidelijk aan meer supplementen extra info krijgen.

 • Forever Move: voor de gewrichten en spieren.
 • Forever Artic Sea: Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) en onverzadigd vet. Voor een normale functie van het hart, hersenen en zicht.
 • Forever Daily: ontwikkeld om 100% van de ADH aan essentiële vitaminen, biologisch beschikbare mineralen en voedingsstoffen te leveren.
 • Forever Active Pro-B: een unieke combinatie van 6 gunstige bacterieculturen. Dit is de geherformuleerde Forever Active Probiotic
 • Forever Fiber: bevat vier soorten snel oplosbare vezels.
 • ARGI+: de perfecte mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines voor zowel sporters als voor mensen die fit willen blijven. In stick verpakking om overal en altijd te kunnen meenemen.
 • Fields of Greens: als vers even geen optie is, is er deze overvloed aan groene voedingsstoffen.
 • Supergreens: boost je dag met deze mix van meer dan 20 groenten en fruit waaronder aloë vera, spinazie, boerenkool, broccoli en gojibes. 
 • Absorbent-C: dagelijks je portie vitamine C nemen is goed voor je gezondheid. Doordat het gebonden is aan haverzemelen zorgt Absorbent-C voor geleidelijke afgifte en levert per tablet 75% van de ADH.
 • Forever Active AH: een krachtig voedingssupplement met de specifieke voedingsstoffen hyaluronzuur, gemberolie en turmeric extract. Ideaal voor actieve mensen (sporters, ouderen) voor wie mobiliteit belangrijk is.
Forever Kids, Forever Active HA, Forever Daily
 • Forever Licium Plus: lycium en zoethoutwortel werden door Aziaten gebruikt ter bevordering van het gezichtsvermogen en een goede gezondheid. Zoethout wordt al duizenden jaren gebruikt ter stimulering van het immuunsysteem en ter verbetering van de spijsvertering.
 • Forever Calcium:
 • Forever Ginkgo Plus: een uniek mengsel van met zorg geselecteerde kruiden. De Ginkgo Biloba staat symbool voor onder meer hoop, liefde, tijdloosheid en een lang leven.
 • Forever Kids: multi-vitaminen in de vorm van een kauwtablet, dus een verantwoord ‘snoepje’ met de smaak van o.a. druiven en zonder kunstmatige suikers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. ook volwassenen zijn er dol op.
 • Forever ImmuBlend: bevat o.a. Fructo-oligosacharrides (FOS), Lactoferrine en elementen van Maitake en Shiitake paddenstoelen. Bevat veel Vitamine C, D en Zink die bijdragen aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.
 • Vitolize Men: een combinatie van plantaardige stoffen, vitaminen en mineralen die de mannelijke vitaliteit optimaal kan ondersteunen. Dit supplement, met o.a. zink en selenium, reguleert de hormonale activiteit.
 • Vitolize Women: een natuurlijke mix van kruiden, vitaminen en mineralen speciaal ontworpen voor de vrouw. Natuurlijke ingrediënten, waaronder vitamine B6, helpen de hormoonbalans te ondersteunen en daarnaast helpt passiebloem om stress te verlichten.
 • Forever Lean: bevat een combinatie van chroom met verschillende plantenextracten, waaronder cactus-vijgextract en witte boon extract. In te nemen voor je maaltijd of tussendoortje.
 • Vital5: biedt de 5 sleutelproducten die samen de basis vormen voor een vitaal leven. Wanneer deze 5 kernproducten gecombineerd worden, zorgen zij voor het fundament voor ieder op maat gemaakt voedingsprogramma.
Forever voedingssupplementen Forever Lean, Forever Garcinia Plus, Forever Therm

Meer info & bestellen

Klik hier voor een oudere AloeInspired flyer over enkele voedingssupplementen en hier voor een recentere.

Wil je toch nog meer weten, of bestellen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande site.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Let wel, de link gaat automatisch naar de ‘Belgische’ versie van mijn shop. Woon je in Nederland en wil je de supplementen kopen die in België niet meer te verkrijgen zijn, maar wel nog in Nederland, klik dan links bovenaan op ‘Belgium‘ en zet het op ‘Netherlands‘. That’s it!

Veel liefs,

Mijn handtekening