Kom meer over probiotica in het algemeen te weten op de pagina die specifiek en alleen over probiotica gaat. Daarin kom je te weten wat probiotica precies is, wat het nut ervan is, wanneer en waarom we probiotica best innemen, wat het precies doet, wat het verschil is met prebiotica en antibiotica, waarop je moet letten bij aanschaf van een probiotica etc. Op deze pagina gaat het over een specifiek voedingssupplement: Forever Active Pro-B van Forever Living Products. Meer FLP voedingssupplementen kan je op de gelijknamige pagina vinden.

Forever Active Pro-B

Forever Active Pro-B is de nieuwe versie van de Forever Active Probiotica. Deze heeft per capsule 8 miljard KVE (Kolonie Vormende Eenheden), waarbij net zoals bij de vorige versie zes levende bacteriestammen zitten. Toch zitten daar twee verschillen tussen: er zijn 2 stammen die vervangen zijn door andere stammen en de hoeveelheden zijn van telkens 1 miljard per stam naar een telkens verschillend aantal per stam.

Forever Active Pro-B

Maar ook deze zes stammen zijn de basis voor ons welzijn, afweersysteem en een gezonde darmflora. Het is dus een mooie aanvulling op een gezonde en actieve levensstijl met gezonde en gevarieerde voeding. Daarnaast ondersteunt het de rust in je buik. De bacteriestammen worden beschermd voor een optimale werking en stabiliteit te garanderen.

Geschikt voor vegetariërs, zonder soja en zonder allergenen. Je kan Forever Active Pro-B dagelijks gebruiken.

De exclusieve mix van stammen (8 miljard) bestaat uit:

  • Bifidobacterium lactis (5,2 miljard)
  • Lactobacillus rhamnosus (1,15 miljard)
  • Lactobacillus reuteri (580 miljoen)
  • Lactobacillus acidophilus (580 miljoen)
  • Bifidobacterium longum (200 miljoen)
  • Bifidobacterium bifidum (290 miljoen)

Gebruik

Per dag neemt u 1 keer, een half uur voor de maaltijd, een capsule in met een groot glas water. U komt zo een maand lang toe met één flacon, aangezien deze 30 capsules bevat. Het is perfect te combineren (en wordt zelfs aangeraden) met de (prebiotica) Forever Aloe Vera Gel.

Extra bescherming

Wat erg belangrijk is, is dat de capsules beschermd worden, vandaar dat de unieke flacon gebruik maakt van de Activ Vial Technology, wat het tot een innovatieve verpakking maakt. Het biedt namelijk extra bescherming tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast bevordert het ook de houdbaarheid. De dosering is heel gemakkelijk dankzij het handige kliksysteem. Denk eraan de verpakking altijd goed af te sluiten en de flacon op een droge, koele plaats te bewaren.

Ingrediënten

Gehydrolyseerd maïsdextrine, fructooligosacharides, glansmiddel (hydroxypropyl methylcellulose), B. lactis, L. rhamnosus, L. reuteri, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, silicone dioxide), L. acidophilus, B. longum, B. bifidum, kleuren (titaandioxide).

Forever Active Pro-B with pill

Alternatieve gebruiksaanwijzing

Neem elke dag 1 pilletje, liefst voor je gaat slapen, omdat je maag dan zo goed als leeg is. Beter nog is het als je voor de probioticakuur de pure aloë vera hebt gedronken. Zo bereidt je je darmen voor op de komst van de probiotica en kunnen de probiotica zich beter nestelen in de darmen. Hierdoor zullen ze ook hun werk beter doen.

Haal er het meeste uit

Om het beste resultaat te verkrijgen, raad ik aan om eerst je lichaam en darmen te cleansen zodat de probiotica beter zijn werk kan doen. Je kan dit bijvoorbeeld doen door zeker een maand (beter zou zijn om het zelfs 3 maanden te doen) de Forever Aloe Vera Gel te drinken, ofwel om het 9 daagse cleansing programma C9 te volgen. Zoals ik reeds zei, is aloë vera gel prebiotica. Let wel op dat je voor kwaliteit en betrouwbaarheid gaat! Lees op de algemene pagina van aloë vera waar je op moet letten om een goede aloë vera gel te herkennen.

Vital5

Een andere mogelijkheid is om het Vital5 programma te volgen. In de verpakking zitten de 5 meest essentiële en vitale supplementen van Forever, waaronder de probiotica en aloë vera gel (je kan kiezen welke van de 4 soorten je wil). Met één pakket kom je een maand toe.

Meer info & bestellen

In de AloeInspired Vitaal Najaar staat de Forever Pro-B als een van de tips om het najaar vitaal door te komen. Heb je interesse voor meer, of wil je deze probiotica kopen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande site.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening