Opgelet: deze probiotica is niet meer in deze vorm verkrijgbaar! De nieuwe versie van de Forever Active Probiotic is Forever Active Pro-B. Om meer te weten te komen over probiotica in het algemeen, kan je de pagina die specifiek daarover gaat lezen. Daarin lees je wat het precies is, wat het nut ervan is, wanneer en waarom we probiotica best innemen, wat het precies doet, wat het verschil is met prebiotica en antibiotica, waarop je moet letten bij aanschaf van een probiotica etc.

Forever Active Probiotic

De probiotica van Forever zijn minibolletjes met zes levende bacteriestammen in waar er telkens 1 miljard van zijn. Deze zes stammen zijn de basis voor ons welzijn, afweersysteem en een gezonde darmflora. De capsules hebben twee omhulsels die elks op verschillende plaatsen oplossen zodat de bacteriën pas vrijkomen als ze zijn waar ze moeten zijn: in de darmen. De beschermlagen zijn plantaardig, want van aloë vera gel, waardoor deze probiotica dus geschikt is voor vegetariërs en veganisten. De eerste laag gaat kapot in de maag, de tweede pas in de dunne darm. Eenmaal aangekomen waar ze moeten zijn, verbetert de probiotica van Forever de darmflora en helpt het de spijsvertering.

Forever Active Probiotic

De zes stammen zijn:

  1. L. acidophilus
  2. B. longum
  3. B. lactis
  4. L. rhamnosus
  5. L. bulgaricus
  6. L. plantarum

N.B.: Bevat het allergeen soja.

Het verschil met andere probiotica

Je kent vast wel de gecommercialiseerde probiotica drankjes en/of yoghurts, ik ga geen namen noemen, maar zelf heb ik het ook gedronken en gegeten vroeger, zonder enige duidelijke reden, gewoon omdat het ‘zo hoorde’. Er mogen dan wel probiotica inzitten, toch zijn die lichaamsvreemd en is er ook nog suiker aan toegevoegd. Dit laatste doet in feite de werking teniet. Het is ook goed mogelijk dat de probiotica dood gaat nog voor het de darmen bereikt. Ik heb gehoord van wel, terwijl ik ook artikels heb gelezen (weliswaar met bron van de makers zelf) dat het niet zo is.

Gebruiksaanwijzing

Neem elke dag 1 pilletje, liefst voor je gaat slapen, omdat je maag dan zo goed als leeg is. Beter nog is het als je voor de probioticakuur de pure aloë vera hebt gedronken. Zo bereidt je je darmen voor op de komst van de probiotica en kunnen de probiotica zich beter nestelen in de darmen. Hierdoor zullen ze ook hun werk beter doen.

Haal er het meeste uit

Om het beste resultaat te verkrijgen, raad ik aan om eerst je lichaam en darmen te cleansen zodat de probiotica beter zijn werk kan doen. Je kan dit bijvoorbeeld doen door zeker een maand (beter zou zijn om het zelfs 3 maanden te doen) de Forever Aloe Vera Gel te drinken, ofwel om het 9 daagse cleansing programma C9 te volgen. Zoals ik reeds zei, is aloë vera gel prebiotica. Let wel op dat je voor kwaliteit en betrouwbaarheid gaat! Lees op de algemene pagina van aloë vera waar je op moet letten om een goede aloë vera gel te herkennen.

1

Vital5

Een andere mogelijkheid is om het Vital5 programma te volgen. In de verpakking zitten de 5 meest essentiële en vitale supplementen van Forever, waaronder de probiotica en aloë vera gel (je kan kiezen welke van de 4 soorten je wil). Met één pakket kom je een maand toe.

Meer info & bestellen

Heb je interesse voor meer, of wil je de nieuwe probiotica kopen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande knop.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening