We eten tegenwoordig te weinig fruit en groenten. En dan voornamelijk de groene. We kunnen dus zeker een boost gebruiken op dat vlak. Wil je ook een echte boost? Dan heeft Forever Living Products hiervoor dé oplossing gevonden: het Forever Supergreens voedingssupplement. Forever heeft uiteraard nog meer voedingssupplementen in het FLP gamma.

Forever Supergreens

De Forever Supergreens is een voedingssupplement dat een mix is van meer dan 20 groenten en fruit waaronder aloë vera, groene thee, spinazie, boerenkool, broccoli en gojibes.

Vitaminen en mineralen in de Forever Supergreens

Deze krachtige mix is versterkt met de voordelen van vitamine C, vitamine E en magnesium. Vitamine E beschermt de cellen en weefsels tegen oxidatieve stress terwijl vitamine C bijdraagt aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid.

Magnesium draag bij tot

  • een normaal energieleverend metabolisme
  • de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • een elektrolytenbalans
  • de normale werking van het zenuwstelsel

Enkele andere troeven

  • Non-GMO
  • Glutenvrij
  • Suikervrij
  • Vetvrij

Voor wie is de Forever Supergreens?

Het is ideaal voor drukke mensen. Door volle agenda’s komen ze er niet altijd aan toe om voldoende fruit en groenten te eten. Op de drkke dagen geeft dit supplement hen een boost. Ook voor sporters en voor mensen met een actieve levensstijl is het ideaal. Forever Supergreens is niet geschikt voor kinderen, het is namelijk ontwikkeld voor volwassenen.

Gebruik

Voeg 240ml water of je favoriete drankje (bv de Forever Lite Ultra) toe aan 1 stick, roer goed door en drink op. Gun jezelf het beste en voeg Forever Supergreens toe aan je dagelijkse routine!

Bewaar het in de verpakking op een droge, koele plek (niet in de koelkast).

Belangrijke nota

Forever Supergreens is geen vervanging van gezonde en gevarieerde voeding en een gezonde lichaamsstijl.

Ingrediënten

Spinazieblad poeder (34%), bessenaroma [verdikkingsmiddel (acaciagom), aroma (framboos en aardbei), zuurteregelaar (citroenzuur), antiklontermiddel (siliciumdioxide)], magnesium (magnesiumcarbonaat), broccoliblad poeder (9%), gerstengras, spirulina, exclusieve mix van fruit engroenten, vitamine C (ascorbinezuur), boerenkoolblad poeder 2%), druivenpit poeder, groene thee bladpoeder, Wolfsbessenpoeder (2%), zoetstof (steviol glucosiden), vitamine E [d-alfa tocoferylacetaat, antiklontermiddel (siliciumdioxide)], aloë vera poeder.

Meer info & bestellen

Wil je meer weten, of bestellen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande knop.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening