Forever Living Products heeft verschillende dranken in het assortiment. Meestal zijn ze op basis van pure, koud gestabiliseerde aloë vera gel, maar er zit bijvoorbeeld ook thee bij – met bloesem van de aloë vera plant – net als de ARGI+ (staat bij supplementen) en 2 energiedranken genaamd FAB en FAB X. Op deze pagina lijst ik al deze dranken kort op en verwijs tegelijk ook naar de respectievelijke pagina’s voor wie meer info wilt (op dit moment bestaan nog niet voor alle dranken aparte pagina’s op deze blog).

Forever dranken op een rij

De basis Forever Aloe dranken hebben een andere verpakking gekregen en zijn ook geherformuleerd. De Forever Aloe Vera Gel en de Berry Nectar in de goede zin, de Peaches in de slechte zin (naar mijn mening). Deze laatste lijkt nu meer op fruitsap, zonder pulp en de hoeveelheid pure aloë vera gel erin is gedaald. Het effect was dan ook niet meer zoals het ervoor was, wat ik enorm jammer vind.

Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel is de puurste aloë vera gel drank die je maar kan vinden op de markt: 99,7% pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. De gel is koud gestabiliseerd, wat zo goed als geen verlies van voedingsstoffen betekent. Concentraten zijn ontstaan vanwege verhitting en we weten allemaal wel dat vitaminen, aminozuren en mineralen daar niet goed tegen kunnen. Het is niet voor niets Forever’s besteller.

De extra troeven van deze drank zijn:

  • Zonder conserveermiddelen
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Rijk aan vitamine C
  • Natuurlijke, frisse smaak
  • Een uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon

Links staat de vorige versie van de verpakking, rechts de vernieuwde verpakking (en formule die nog puurder is geworden, van 96% naar 99,7%). Ga naar de Forever Aloe Vera Gel pagina voor meer informatie over deze drank, zoals de samenstelling ervan en hoe ze in te nemen voor optimaal resultaat. Daar worden ook enkele contra-indicaties vermeld (allergieën, zwangerschap, borstvoeding, …)

Forever Aloe Peaches (vroeger Bits ‘n Peaches)

De Forever Aloe Vera Gel is de basis voor de Forever Aloe Peaches, Berry Nectar en Freedom. Het verschil is dat aan deze drie dranken extra voedingsstoffen werden toegevoegd, waardoor andere effecten worden bereikt. De Peaches noemde vroeger Bits ‘n Peaches, dus geen nood, het is er nog steeds. De formule is weliswaar ook wat aangepast.

Bij de Forever Aloe Peaches is er bij de aloë vera gel (84,3% pure gel) perzikconcentraat aan toegevoegd waardoor de drank een fruitige smaak heeft, wat bij kinderen zeer in de smaak valt (hetzelfde geldt ook voor de Berry Nectar). Het heeft daarnaast alle troeven van de Forever Aloe Vera Gel, behalve het suikervrije gedeelte. Ga naar de Forever Aloe Peaches pagina (komt nog online te staan) voor meer informatie, zoals de samenstelling, optimaal gebruik etc. Ook hier gelden dezelfde contra-indicaties als bij de Forever Aloe Vera Gel.

Forever Berry Nectar

De Forever Berry Nectar kreeg smaaktoetsen van veenbessen en appel mee, wat kinderen ook lekker vinden. Het bestaat uit 90,7% pure aloë vera gel. Ook dit heeft alle troeven van de Forever Aloe Vera Gel, behalve het suikervrije gedeelte. Meer informatie over deze drank (en de contra-indicaties) komt nog op de specifieke Forever Berry Nectar pagina. Hieronder de oude verpakking (links) en de vernieuwde verpakking (rechts):

Forever Freedom

Forever Freedom is Forever Aloe Vera Gel verrijkt met MSM, glucosamine en chondroïtine. Ideaal voor sporters en voor mensen die nog actief willen blijven op oudere leeftijd. Opgelet, deze drank bevat de volgende allergenen: garnalen-, krab- en kreeftelementen. Het is wel glutenvrij. Meer informatie komt te staan op de algemene Forever Freedom pagina, inclusief contra-indicaties, optimaal gebruik en dergelijke meer. De Forever Freedom heeft nog geen update in verpakking gekregen want men is bezig om de formule te verbeteren.

Forever Freedom

Forever Pomesteen Power

Ook de Forever Pomesteen Power is een pure aloë vera gel drank, hieraan is veel fruit toegevoegd: granaatappel, mangosteen, framboos, braam, blauwe bes en druivenpitextract. Het is nog steeds rijk aan vitamine C, maar bevat nu ook (o.a.) veel ijzer dankzij de fruittoevoegingen. Behalve dat het lekker is, krijg je hier ook een vitale boost van.

Forever Pomesteen Power

FAB Forever Active Boost Energy Drink

De FAB is een verfrissende energiedrank. Het werd  aangevuld met o.a. vitamine B6 en B12, die helpen de vermoeidheid te verminderen. FAB is dus ideaal om snel en eenvoudig je energieniveau op te krikken.

FAB Forever Active Boost

FAB X Forever Active Boost

Dit is zoals de FAB een energiedrank, maar dan zonder calorieën. Toch heeft het dezelfde werking als de FAB.

Aloe Blossom Herbal Tea

De Aloe Blossom Herbal Tea verzacht en verfrist. Je kan deze thee zowel warm als koud drinken. Het helpt je te ontspannen en tot rust te komen (er zit geen cafeïne in). Van nature zitten hier weinig calorieën in, het is ook glutenvrij. Per verpakking zitten er 25 zakjes in, goed voor een liter thee elks. Je mag ze ook voor één kopje gebruiken, als je liever wat straffere thee wilt. Voor meer info verwijs ik naar de aparte pagina van de Aloe Blossom Herbal Tea.

ARGI+

ARGI+ is voornamelijk voor sporters bedoeld, maar in feite is iedere persoon die meer uit het leven wil halen er mee gebaad. ARGI+ is een mix van het aminozuur L-Arginine met verschillende synergetisch werkende vitamines. Je mengt het met voldoende water en drinkt het gedurende de dag op of voor/tijdens/na een sportieve inspanning. Het geeft je lichaam namelijk een boost. De mix is verpakt per portie, wat handig is om overal mee te kunnen nemen (maar spijtig genoeg niet zo milieuvriendelijk in mijn ogen).

Let op! Bespreek eerst met uw arts alvorens ARGI+ te drinken indien u enige vorm van medicatie neem of onder medische behandeling staat. Drink geen ARGI+ indien u zwanger bent of wilt worden, of als u borstvoeding geeft. Voor meer info over de ingrediënten, wat het precies doet, hoe je dit het beste drinkt, contra-indicaties etc kan je naar de specifieke pagina hierover gaan: ARGI+.

Meer info & bestellen

Bekijk de folder over de Forever Aloe Vera dranken of ook de AloeInspired flyer.

Voor meer info of om een te kopen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande site.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening