Ga lekker zitten en maak jezelf comfortabel met een lekker kopje warme thee. Bijvoorbeeld de Aloe Blossom Herbal Tea van Forever Living. Dat is een echte aanrader, wat ook vele anderen kunnen beamen. Als je deze thee nog nooit hebt gedronken, dan weet je niet wat je mist! Het is dan ook geen gewone thee. Maar waarom is de Aloe Blossom Herbal Tea geen gewoon kopje thee?

Speciale thee

Je denkt misschien “thee is toch gewoon maar thee?”. Echte thee-lovers gaan door deze uitspraak steigeren (affijn, ik toch zeker). Thee is nooit zomaar thee! Je hebt vele soorten thee. Thee met theïne en thee zonder theïne. Kruidenthee, bloesemthee en vruchtenthee. Zwarte thee, groene thee en witte thee. En ga zo maar door.

De thee van Forever Living is in de eerste plaats een bloesemthee. Toch is het niet zomaar een van de zovele bloesemthee’s! De bloesem is namelijk die van de enige echte aloë vera plant. Eens om de zoveel jaar groeit er een stengel vanuit de kern van de plant recht naar boven. Daaruit ontstaat de bloesem zoals je hieronder kunt zien:

Aloë vera van Forever Living Products

Mooi toch? Dit zijn trouwens ook enkele van de aloë vera planten rond het hoofdkantoor in Scottsdale (Arizona).

Ingrediënten

Daarnaast heeft het ook heel wat in zijn mars, want het bevat buiten de aloë bloesem een mix van kruiden die stuk voor stuk een positieve en zelfs helende werking hebben. Daarom is het dan ook in de tweede plaats een kruidenthee. Het heeft zijn naam dus echt niet gestolen. Om geen medische claims te maken, laat ik de helende werkingen van de kruiden en de bloesem achterwege, deze kan je trouwens ook gemakkelijk op het internet terugvinden.

 • kaneel
 • sinaasappel
 • kruidnagel
 • braamblad
 • jamaica peper
 • venkel
 • gember
 • kardemon
 • kamille
 • gymnema sylvestre
 • Aloë bloesem

Je kan deze thee prima drinken voor het slapengaan, want het kalmeert. De kalmerende werking geldt ook voor onrustige darmen. Voel je je wat pips, dan kan je een oppepper krijgen door de thee te drinken.

De omschrijving die op de officiële website van Forever staat is de volgende: Een verzachtende en verfrissende cafeïnevrije kruidenthee, die u helpt te ontspannen en tot rust te komen. Bevat van nature weinig calorieën. Zowel warm te drinken als koud te serveren met ijs, als een verfrissend alternatief. Iedere verpakking bevat 25 individueel verpakte theezakjes.

Aloe Blossom Herbal Tea

Daar kan ik nog aan toevoegen dat het een heerlijke, lekkere thee is! Tot nu toe heb ik nog niemand horen zeggen dat hij/zij de thee niet lekker vond, en geloof me, ik heb al heel wat mensen laten proeven van de thee 😉 Geloof je me niet? Kom dan eens af, dan zet ik een kopje voor je klaar en kunnen we terwijl lekker babbelen.

Gebruiksaanwijzing

Aloe Blossom Herbal Tea kan zowel warm als koud worden gedronken.

Warm

Gebruik 1 zakje per kopje. Voeg kokend water toe en laat het theezakje 3-5 minuten in het kopje hangen. Zo heb je wel een straffe smaak. Wil je graag minder straffe thee en/of van meer kopjes per zakje kunnen genieten? Maak dan een hele thermos met één zakje klaar.

Koud

Neem 4 theezakjes, doe er 2 kopjes gekookt water bij en laat het even trekken. Verwijder de theezakjes en voeg nu 2 kopjes koud water toe.

Meer info & bestellen

Bekijk de AloeInspired Herfst flyer over de Aloe Blossom Herbal Tea en een AloeInspired flyer voor een heerlijk verwenmoment of ook hier voor inspiratie voor een gezellig tuinfeest met de thee. Er is ook een AloeInspired flyer voor de combo met de Forever Bee Honey.

Wil je nog meer weten, of bestellen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande site.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening