De Forever Aloe Berry Nectar is de tweede variant van de pure Forever Aloe Vera Gel (Forever Aloe Peaches is de eerste variant en Forever Freedom de laatste) van Forever Living Products. Deze drank is verrijkt met de smaaksensatie van cranberry en appel, wat het niet alleen lekkerder maakt – zeker voor kindjes, die er zot van zijn, hetzelfde voor de Peaches – maar ook extra troeven.

Forever Aloe Berry Nectar

Ook bij deze variant is de basis nog steeds de pure, koud gestabiliseerde gel van de aloë vera barbadensis miller (= Forever Aloe Vera Gel). Het gaat dus om de échte aloë vera plant die ook de meeste voedingsstoffen bevat in de gel.

Alleen is die basisgel nu gedrenkt in appelsapconcentraat en veenbesconcentraat ipv perzikconcentraat (dat is dus de Peaches variant). Door de zoetere smaak is dit aangenamer om te drinken, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Uiteraard zit er wel wat meer suiker in, dit is niet toegevoegd, wel afkomstig van de concentraten.

Forever Aloe Berry Nectar

Verschil tegenover vroeger

De verpakking is al even geleden vernieuwd (lees de reden bij de pagina van de Peaches), maar daarmee ook de formule. Nu bevat het 90,7% pure, koud gestabiliseerde aloë vera gel ipv de 85% à 89% (ik moet even nog betrouwbare bronnen vinden voor welke het nu was).

Forever Aloe Berry Nectar
De oude verpakking en formule

Extra werking

Meer info over de werking van aloë vera gel in het lichaam staat op de pagina van de Forever Aloe Vera Gel. Om te weten te komen welke andere gezondheidsvoordelen of verbeteringen van bepaalde klachten deze specifieke kan bieden, volstaat het om even de troeven van veenbessen en appels online op te zoeken. Het spijt me dat ik dat hier niet mag vermelden, dat ligt aan de wetgeving die me verbiedt om medische claims te maken. Maar we weten normaal gezien allemaal wel al waarvoor mensen veenbessensap drinken, nietwaar?

Troeven

  • 90,7% pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant
  • Zonder conserveermiddelen
  • Rijk aan vitamine C
  • Een uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon
  • Fruitige smaak van veenbessen en appel
  • Glutenvrij
  • Vegan
  • Halal

Forever Aloe Berry Nectar heeft als basis 90,7% pure aloë vera gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Van nature uit is aloë vera gel ook rijk aan vitamine C. De fruitige aanvulling van cranberry en appel geeft aloë vera gel een verrassende twist. Forever Aloe Berry Nectar is een ideale aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.

Je mag dagelijks van deze fruitige aloë drank genieten en profiteren van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.

Hoe drink je aloë vera gel?

Je bewaart het eens geopend in de koelkast en drinkt 60ml ’s ochtends (op een nuchtere maag) en ’s avonds (liefst minimum 3 keer na een laatste maaltijd of snack), of drie keer 40ml doorheen de dag (dus 1 keer voor het middageten). Je wacht nadien minstens 20 minuten alvorens iets te eten of warme dranken te drinken. Water drinken achteraf wordt ten zeerste aangeraden, dat verbetert het effect. Wanneer je het in de avond hebt gedronken, eet je best niets meer achteraf.

Hoeveel aloë vera gel drinken?

Dit hangt af van persoon tot persoon en van situatie tot situatie. Sommige mensen hebben genoeg met 10ml per dag (5ml per keer), anderen drinken zelfs meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (= 60ml in de ochtend en de avond of 40ml in drie keer doorheen de dag). Gelieve deze niet te overschrijden tenzij je weet wat je doet of voor bepaalde redenen (zoals een C9). Je zult het vooral zelf moeten ondervinden welke hoeveelheid het beste is voor jouw lichaam. Ik dronk jaren 60ml per keer, maar het laatste jaar ontdekte ik dat mijn lichaam betere resultaten vertoonde met maar 30ml. Trial and error dus. Je ontdekt het pas na maanden proberen (het is niet dat een week je uitsluitsel zal geven, je lichaam doet er namelijk normaal gezien maanden over om echt effect te tonen, ook over een verhoging of verlaging van dosis).

Forever Living Products Aloe Vera Gel maatbekertje
Dit is het maatbekertje met 90ml pure aloë vera gel in, tijdens de C9. Drink niet zoveel in 1 keer tenzij bij de C9! 30ml ot 60ml per keer is genoeg.

In het begin zul je de hoeveelheid sowieso moeten opbouwen tot aan de 120ml per dag. Vraag je persoonlijke distributeur voor het opbouwsysteem. Heb je nog geen persoonlijke distributeur, contacteer me dan en bij een bestelling van aloë vera gel (eender welke variant) bezorg ik je via mail ook een documentje met instructies.

C9 nu mogelijk met Berry Nectar!

Sinds kort kan je nu ook de C9 doen met de andere Aloë vera gel dranken (Peaches en Berry nectar) ipv enkel met de originele Forever Aloe Vera Gel. Het beste is nog altijd die met de originele gel omdat daar minder suiker in zit en zo het beste resultaat geeft. Deze vernieuwing is een toegeving van Forever naar de klanten toe die het waarschijnlijk niet goed binnenkrijgen (tip: knijp je neus dicht).

Hoe Forever Aloë Vera Gel bewaren?

Je bewaart de verpakkingen in een droge, donkere, koele plaats. Eens geopend, bewaar je ze in de koelkast en zijn ze 30 dagen houdbaar.

AVG-ABN-Peaches-Tetrapaks - 2

Belangrijke nota’s

Voedingssupplement

Aloë Vera Gel is een voedingssupplement en dus geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Allergieën

Aloë Vera Gel is een natuurproduct en kan dus zoals andere natuurproducten allergische reacties veroorzaken. Ben je allergisch aan uien, is er grote kans dat je ook hier op zult reageren. Dit komt doordat de aloë vera plant familie is van de ui. Heb je een latexallergie, pas dan ook op: tussen de gel en het blad van de plant zit een laagje natuurlijke latex. Forever verwerkt alleen de gel en niet de gele tussenlaag, maar er kunnen minieme sporen van aanwezig zijn. Heb je nauwelijks reactie op latex, is er niets aan de hand, maar als je extreem gevoelig bent, blijf je beter weg van aloë vera gel.

Ingrediënten

Gestabiliseerde aloë vera gel [aloë vera gel (90,7%), vitamine C (ascorbinezuur), antioxidant (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)], natuurlijk appelsapconcentraat (4%), fructose, natuurlijk veenbesconcentraat (2%).

Meer info & bestellen

Klik hier voor de de Berry Nectar product sheet en de AloeInspired Berry Nectar flyer. Wil je een lekker recept voor zelfgemaakt ijs met de Aloe Berry Nectar, kan je dat in de AloeInspired Tuinfeest flyer vinden. Voor meer info over de nieuwe dranken is er deze AloeInspired flyer.

Voor meer info of om deze drank te kopen, contacteer me gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande link.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederlandwoont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening