Forever Living Products heeft 4 verschillende aloë vera gel dranken. De eerste is de pure Forever Aloe Vera Gel. Aan de Forever Freedom werd MSM, glucosamine en chondroïtine toegevoegd. De Forever Berry Nectar kreeg appels en veenbessen erbij. Tot slot is de Forever Aloe (Bits ‘n) Peaches een variant waar perzik is aan toegevoegd. Let op want de formule van deze drank is recent veranderd! Kom hieronder meer te weten over deze drank en het verschil met vroeger.

Forever Aloe (Bits ‘n) Peaches

De basis van de Forever Aloe Peaches is nog steeds de Forever Aloe Vera Gel. Dus ook hier is de pure, koud gestabiliseerde gel van de aloë vera barbadensis miller (de échte aloë vera plant, met de meeste voedingsstoffen in de gel). De gel is in deze variant gedrenkt in perzikconcentraat. Daardoor heeft het een zoetere smaak en zijn ook kinderen er dol op. Sinds de vernieuwing van de verpakking, is de formule nu met 84,3% pure, koud gestabiliseerde aloë vera gel. Meer info over de werking van aloë vera gel in het lichaam staat op de pagina van de Forever Aloe Vera Gel.

Forever Aloe Peaches

Extra werking

Net zoals de ‘gele kan’ ondersteunt deze drank nog steeds een goede spijsvertering en draagt het ook nog altijd bij aan een goede energiebalans. Dankzij de toevoeging van perzik heeft deze drank extra werking in en op het lichaam. Spijtig genoeg mag ik hier niet in detail treden omdat ik anders medische claims maak, wat ik niet mag doen. Als je wilt weten wat perziken voor je gezondheid kunnen betekenen, kan je dat altijd even Googlen met bv ‘perzik werking’.

Verschillen met de vorige formule (en verpakking)

Verpakking

Omdat de kannetjes teveel ‘Amerikaans’ aandeden (of zo heb ik het toch opgevangen), heeft men besloten om de verpakking Europeser te maken met Tetra Pack. Maar geen nood, er zit nog steeds evenveel drank in (1l)! Het is nu alleen nog beter recycleerbaar (100%). Bij de foto’s hieronder is links de vroegere verpakking en rechts de huidige.

Formule

De samenstelling is ook ietsje anders, er zit nu in verhouding minder aloë vera gel in, maar de prijs is nu wel gelijk aan de pure Forever Aloe Vera Gel. Vroeger zaten hier ook nog stukken aloë vera gel in, maar nu is het een homogene drank.

Troeven

  • Deze aloë vera gel heeft een zonnige perziksmaak.
  • 84,3% pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant
  • Zonder conserveermiddelen
  • Rijk aan vitamine C
  • Een uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon
  • Glutenvrij
  • Vegan
  • Kosher
  • Halal

Hoe drink je aloë vera gel?

Je bewaart het eens geopend in de koelkast en drinkt 60ml ‘s ochtends (op een nuchtere maag) en ‘s avonds (liefst minimum 3 keer na een laatste maaltijd of snack), of drie keer 40ml doorheen de dag (dus 1 keer voor het middageten). Je wacht nadien minstens 20 minuten alvorens iets te eten of warme dranken te drinken. Water drinken achteraf wordt ten zeerste aangeraden, dat verbetert het effect. Wanneer je het in de avond hebt gedronken, eet je best niets meer achteraf.

Hoeveel aloë vera gel drinken?

Dit hangt af van persoon tot persoon en van situatie tot situatie. Sommige mensen hebben genoeg met 10ml per dag (5ml per keer), anderen drinken zelfs meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (= 60ml in de ochtend en de avond of 40ml in drie keer doorheen de dag). Gelieve deze niet te overschrijden tenzij je weet wat je doet of voor bepaalde redenen (zoals een C9). Je zult het vooral zelf moeten ondervinden welke hoeveelheid het beste is voor jouw lichaam. Ik dronk jaren 60ml per keer, maar het laatste jaar ontdekte ik dat mijn lichaam betere resultaten vertoonde met maar 30ml. Trial and error dus. Je ontdekt het pas na maanden proberen (het is niet dat een week je uitsluitsel zal geven, je lichaam doet er namelijk normaal gezien maanden over om echt effect te tonen, ook over een verhoging of verlaging van dosis).

P1120739
Dit is het maatbekertje met 90ml pure aloë vera gel in, tijdens de C9. Drink niet zoveel in 1 keer tenzij bij de C9! 30ml ot 60ml per keer is genoeg.

In het begin zul je de hoeveelheid sowieso moeten opbouwen tot aan de 120ml per dag. Vraag je persoonlijke distributeur voor het opbouwsysteem. Heb je nog geen persoonlijke distributeur, contacteer me dan en bij een bestelling van aloë vera gel (eender welke variant) bezorg ik je via mail ook een documentje met instructies.

C9 nu mogelijk met Peaches!

Sinds kort kan je nu ook de C9 doen met de andere Aloë vera gel dranken (Peaches en Berry nectar) ipv enkel met de originele Forever Aloe Vera Gel. Het beste is nog altijd die met de originele gel omdat daar minder suiker in zit en zo het beste resultaat geeft. Deze vernieuwing is een toegeving van Forever naar de klanten toe die het waarschijnlijk niet goed binnenkrijgen (tip: knijp je neus dicht).

Hoe Forever Aloë Vera Gel bewaren?

Je bewaart de verpakkingen in een droge, donkere, koele plaats. Eens geopend, bewaar je ze in de koelkast en zijn ze 30 dagen houdbaar.

AVG-ABN-Peaches-Tetrapaks - 2

Belangrijke nota’s

Voedingssupplement

Aloë Vera Gel is een voedingssupplement en dus geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Allergieën

Aloë Vera Gel is een natuurproduct en kan dus zoals andere natuurproducten allergische reacties veroorzaken. Ben je allergisch aan uien, is er grote kans dat je ook hier op zult reageren. Dit komt doordat de aloë vera plant familie is van de ui. Heb je een latexallergie, pas dan ook op: tussen de gel en het blad van de plant zit een laagje natuurlijke latex. Forever verwerkt alleen de gel en niet de gele tussenlaag, maar er kunnen minieme sporen van aanwezig zijn. Heb je nauwelijks reactie op latex, is er niets aan de hand, maar als je extreem gevoelig bent, blijf je beter weg van aloë vera gel.

Ingrediënten

Gestabiliseerde aloë vera gel [aloë vera gel (84,3%), vitamine C (ascorbinezuur), antioxidant (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)], natuurlijk perzikconcentraat (8%), fructose, natuurlijk witte druivenconcentraat, perzikaroma.

Meer info & bestellen

Bekijk de Peaches productsheet en de AloeInspired Peaches flyer.

Voor meer info of om deze drank te kopen, contacteer me gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande site.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening