De Forever Freedom is de vierde aloë vera gel drankvariant van Forever Living Products. Het smaakt niet naar fruitsap zoals de Peaches en Berry Nectar, maar het gaat om wat erin zit en welke werkingen dat heeft. Forever Freedom noemt zo vanwege de (bewegings)vrijheid die het je kan geven. Hoe dat komt, lees je op deze pagina.

Forever Freedom

Forever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook MSM, glucosamine en chondroïtine. Hiermee is het niet alleen een perfecte basis aanvulling van voedingstoffen maar ook de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven. MSM, glucosamine en chondroïtine zijn stoffen die erg bekend in de oren klinken bij mensen die problemen hebben met hun bewegingsvrijheid. Helaas kunnen we geen nieuw kraakbeen aanmaken, maar wat we wel kunnen doen, is de druk verzachten en de gewrichten soepeler maken.

Deze drie bovengenoemde stoffen bestaan ook als voedingssupplementen in pilvorm bijvoorbeeld. Het voordeel van deze drank is dat deze drie waardevolle ingrediënten er al inzitten, zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd en elkaar volledig aanvullen. Daarnaast cleanset de aloë vera gel de darmen (die dus zo meer opnamecapaciteit verkrijgen) en trekt de daarin aanwezige stof lignine alle voedingsstoffen die de gel bevat en die eraan werden toegevoegd (zoals de drie bovenstaande) meer en beter in de darmwand naar de bloedbaan. Vijf vliegen in 1 klap dus.

Forever Freedom

Troeven

  • 89% pure aloë vera gel
  • glucosamine
  • chondroïtine
  • MSM
  • subtiele sinaasappelsmaak
  • past goed in een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon van sporters

Ingrediënten

Gestabiliseerde aloë vera gel, stabilisator (sorbitol), natuurlijke sinaasappelconcentraat, fructose, glucosamine sulfaat, chondroïtine sulfaat, natuurlijk sinaasappelaroma, methyl sulfonyl methaan, antioxidant (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur), conserveringsmiddel (natrium benzoaat), antioxidant (tocoferol). Kan sporen van schaaldieren bevatten (garnaal, krab, kreeft).

N.B.: Bevat de volgende allergenen: garnalen-, krab- en kreeftelementen
Glutenvrij

Meer info & bestellen

Bekijk de Forever Freedom productsheet.

Voor meer informatie of om deze drank te bestellen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande knop.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening