Forever Living Products heeft meerdere aloë vera dranken op basis van pure aloë vera gel. Forever Pomesteen Power is daar een van. Het zit in kleine, handige kannetjes zodat je het ook onderweg kan meenemen.

Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power is een glutenvrije, hoogwaardig multi-vruchtenconcentraat die het lichaam voorziet van vitale antioxidanten en xanthonen. Onder normale omstandigheden wordt ons lichaam beschermd tegen agressieve stoffen in ons lichaam. Als er teveel agressieve stoffen in ons lichaam aanwezig zijn, heeft dat een nadelig effect op onze gezondheid.

Het is een smaakvole, exotische drank en krachtig supplement dat rijk is aan vitamine C. Krachtig door de toevoeging van granaatappel, mangosteen en een smakelijke mix van framboos, braam, blauwe bosbes en druivenpitextract.

Antioxidanten en Xanthonen

Antioxidanten beschermen ons lichaam tegen agressieve stoffen in ons lichaam en ze komen voor in gezonde voeding zoals groente, fruit en vis.

Xanthonen zijn antioxidanten met een sterke werking en komen in hoge mate voor in mangosteen. Forever heeft deze belangrijke voedingsstoffen verwerkt in de Pomesteen Power.

Ideaal voor kinderen

TIP: Laat je kind voldoende drinken. Veel drinken is voor kinderen belangrijk. Zorg daarom dat je kinderen voldoende vocht binnen krijgen, bij voorkeur een drank boordevol antioxidanten. Zeker wanneer het herfst is en de winter eraan komt, om zo hun weerstand te verhogen.

Meng water of een aloë-sap naar keuze met de Pomesteen Power van Forever. Daarmee krijgen je kinderen elke dag belangrijke voedingsstoffen binnen die ze nodig hebben. Bovendien helpt Pomesteen Power je kinderen te beschermen tegen agressieve stoffen in het lichaam. Eventueel kun je er nog de Forever Kids bij geven.

Meer info & bestellen

Heb je interesse voor meer, of wil je deze drank kopen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande knop.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening