Je hebt dit misschien verkeerd gelezen, dus doe het nog maar eens: MSM. Ik weet wat je eerst las en wat er in je hoofd omging, maar nee, dat is het dus niet! ;p Aloe MSM Gel is een onschuldige tube van Forever Living Products met aloë vera gel gecombineerd met Methyl Sulfonyl Methaan, MSM dus. Als je meer wilt weten over dit product, lees dan vooral verder.

Aloe MSM Gel

Dus MSM staat voor “Methyl Sulfonyl Methaan”, wat een organische zwavelverbinding is die in zowat alle levende organismes voorkomt. Zwavel houdt weefsel soepel, elastisch en stevig. Dit wordt dan voornamelijk ingezet bij de (gevoelige) gewrichten en spieren, maar je kan het ook op vele andere plaatsen smeren (pas altijd op voor contact met slijmvliezen en intieme zones).

Werking

Uiteraard is dit product weer op basis van 100% pure, koud gestabiliseerde aloë vera gel. Het zit dus vol voedingsstoffen voor je huid, het dringt er ook snel in en diep. Dankzij de mix met kruidenextracten zorgt Aloe MSM Gel voor een weldadig gevoel bij gevoelige gewrichten. Het geeft verlichting en een ontspannen gevoel.

Aloe MSM Gel

Gebruiksaanwijzing

Breng Aloe MSM Gel rijkelijk aan op de pijnlijke plek en masseer de crème goed in. Gebruik Aloe MSM Gel dagelijks en zo vaak als nodig is. Let wel op, deze gel smeert enorm goed uit, dus pak ook niet te veel in het begin. Je kan achteraf nog meerdere ‘laagjes’ toevoegen als je meer nodig hebt.

TIP!

  • Gebruik de MSM samen met de Heat Lotion, heeft het nog een diepere werking!
  • Gebruik op een litteken na een operatie, dit geeft hele goede resultaten.
  • MSM, Propolis, en +/- 3 druppels Alpha E-Factor maken samen een super nachtcrème.
Aloe MSM Gel

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Aqua, Dimethyl Sulfone, Glycerine, Triethanolamine, Dimethicone, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Salix Alba Bark Extract, Rosmarinus O cinalis Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Disodium EDTA, Citric Acid, Polysorbate 80, Allantoin, Ascorbic Acid, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Meer info & bestellen

Bekijk de productsheet van de Aloe MSM Gel. Op deze blog staat ook een overzicht van alle andere huidverzorgingsproducten in het gamma van FLP.

Voor meer informatie of om de Aloe MSM Gel te bestellen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande link.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening