Forever Living Products gebruikt van twee werelden het beste: Aloe Vera gel van de aloë barbadensis miller en propolis van de bijen. Verwar de Aloe Propolis Crème niet met de Forever Bee Propolis tabletten (supplement)! De Aloe Propolis Crème heeft vele gelijkaardige toepassingen als de Aloe Vera Gelly, maar toch is het anders:

Aloe Propolis Crème

Zoals de naam al zegt, is de Aloe Propolis Crème een echte crème, geen gel noch lotion. Het is dikker, stugger, maar toch smeert het nog goed uit. Buiten 74,4% gestabiliseerde aloë vera gel en bijen propolis zitten er ook kamille extracten in, waardoor het ook een kalmerende werking op de gevoelige huid heeft. Het ondersteunt het herstel van de huid dankzij de meervoudige aminozuren en  vitaminecomplexen A en E. De crème is vochtinbrengend én beschermend tegelijk, het brengt namelijk een laagje aan boven op de huid. Dit is belangrijk om te weten voor het gebruik: smeer het dus nooit op een open wonde! De bacteriën die onder het laagje zitten kunnen rustig hun gang blijven gaan, dat willen we niet. Zie voor het juiste gebruik bij ‘Gebruiksaanwijzing’.

Aloe Propolis Crème

Wat is Propolis?

Omdat de volledige uitleg hierover reeds bij het supplement Forever Bee Propolis staat, staat er hier een verkorte versie. Voor de volledige uitleg, gelieve naar de pagina van de propolis tabletten te gaan.

Propolis maken en gebruiken de bijen zelf om hun bijenkorf bacterievrij te houden. De stof wordt gemaakt van speciale harsen van knoppen en bladeren van verschillende bomen. Met hun speeksel maken de bijtjes van dit hars propolis, wat antibactiële en schimmeldodende eigenschappen bezit en ook wel bijenlijm wordt genoemd (omdat het ook kiertjes en spleten dicht en de wanden bekleedt).

Dit puur natuurlijke bijenproduct wordt al sinds mensenheugenis gebruikt vanwege de gezonde eigenschappen. Het bevat gezonde stoffen die goed passen bij een gezonde leefstijl. De propolis bestaat uit meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en andere waardevolle structuurbouwstenen die huidherstel ondersteunen.

Eigen ervaring

Dit product staat samen met de Aloe Vera Gelly, Aloe Heat Lotion en Aloe MSM Gel standaard bij ons in huis. Vooral de eerste paar jaren bracht ik dit aan op mijn natte acné. Soms smeerde ik het ook op mijn handen als ze erg uitgedroogd aanvoelden. Iemand anders kocht deze zelfs alleen daarvoor. Voor bepaalde toepassingen vond ik het eerder lichtjes uitdrogend, voor andere dan weer vochtinbrengend (zoals je in deze paragraaf al kon lezen tussen de regels door). Heel bizar, maar het werkte wel hoe het moest.

Gebruiksaanwijzing

Alvorens de crème te smeren, moet je je huid zorgvuldig reinigen. Smeer het nooit op een open wonden omdat de crème een laagje daarbovenop vormt en de bacteriën eronder kunnen blijven woekeren. De crème trekt minder snel in dan de Aloe Vera Gelly, dus je zult een beetje meer geduld moeten hebben hiermee. Je kan deze twee zelfs met elkaar mengen voor betere uitsmeerbaarheid en ook voor een net iets ander effect te verkrijgen. Dat heb ik ook een paar keer uitgeprobeerd en gedaan, vooral voor mijn gezicht dan.

Toepassingen

Mijn excuses dat ik hier geen specifieke toepassingen en de effecten daarvan kan opschrijven of ernaar linken, dit zouden medische claims zijn en die mag ik niet maken vanwege de farmaceutische industrie. Op het internet kun je enorm veel ervaringen en toepassingen vinden van Forever klanten of van personen die propolis crème in het algemeen gebruiken.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Lanolin, PEG-100 Stearate, Propolis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Diethylhexyl Adipate, Sorbitol, Lanolin Alcohol, Dimethicone, Tocopherol, Glycine Soya Oil, Beta-Carotene, Zea Mays Oil, Allantoin, Triethanolamine, Ascorbic Acid, Disodium Edta, Citric Acid, Parfum, Coumarin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.

Forever Skin Care
De Aloe Propolis Crème hoort naast de bovenstaande andere gels en lotions bij het Forever Huidverzorginsgamma

Meer info & bestellen

Bekijk de Aloe Propolis Crème productsheet en de AloeInspired flyer. Er is ook een tweede AloeInspired met de Propolis Crème erin.

Voor meer info of om de Propolis Crème te kopen, contacteer me gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande site.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening