De ene aloë vera lotion is de andere niet. Wil je de puurste aloë vera gel gebruiken, zul je naar de warme landen moeten gaan, daar kan je langs de weg de planten vinden, er een blad afsnijden en de gel onmiddellijk op je huid smeren (of opeten). De gel oxideert vanaf dat het in contact komt met lucht, dus helaas kan je deze gel niet lang bewaren (tenzij je er een concentraat van maakt, wat veel werkzame stoffen vernietigt, of zodanig bewerkt dat het langere tijd bewaard kan worden, of als je het koud stabiliseert zoals Forever Living Products doet).

Je kan ook naar een plaatselijk winkeltje of onderneming gaan waar je de gel (weliswaar zo bewerkt dat het langer goed blijft) in potten kan kopen. Maar mocht je niet binnen korte tijd naar een van deze landen gaan, zoek je best een product op eigen bodem of via het internet. Forever Living Products is hét aloë vera bedrijf bij uitstek, waar je zeker bent van kwaliteit en waar voor je geld. Op de algemene infopagina over de aloë vera gel van Forever Living Products heb ik uitgelegd hoe je, voor andere gelijkaardige producten het kaf van het koren kan scheiden. Forevers bestseller is de drinkbare aloë vera gel, maar ze hebben hier uiteraard ook een smeerbare variant van: de Aloe Vera Gelly.

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly is praktisch hetzelfde als de drinkbare Aloe Vera Gel (de gele bus), het verschil is dat de consistentie wat dikker is, zodat het goed smeerbaar is. Uiteraard bestaat de Aloe Vera Gelly voornamelijk uit 100% pure, koud gestabiliseerde aloë vera gel (= de substantie die in de kern van het aloë vera blad zit). Daarom kan je de Gelly ook inslikken zonder enig probleem.

Aloe Vera Gelly

Kenmerken

De gel van de aloë vera plant staat al eeuwen bekend vanwege de heilzame werkingen op en in het lichaam. Het heeft een pH-waarde van 5.5, waardoor deze niet irriteert. Een van de kenmerken van de gel is dat het heel snel in de huid trekt. Daarnaast drinkt het ook diep door in de huid.

Veel voedingsstoffen en werkzame bestanddelen

Voor wie reeds het algemeen blogbericht over aloë vera gel of de algemene infopagina over de aloë vera gel van Forever Living Products heeft gelezen, weet dat er een enorme hoeveelheid voedingsstoffen en werkzame bestanddelen inzitten. Wanneer de aloë vera gel in je huid trekt, trekt het dus ook al die stoffen er mee in.

Voor ieder huiddtype en meer

Aloë vera gel is voor ieder huidtype geschikt omdat het zich aanpast, dus ook deze Aloe Vera Gelly. Buiten dat is de Aloe Vera Gelly het meest aangewezen als je een droge of schrale huid hebt; het verzacht ook gevoelige plekken op de huid. Daarnaast verkoelt de Gelly, wat ideaal is voor na het zonnebaden. Tot slot draagt het ook bij aan het herstellend vermogen van de huid.

Aloe Vera Gelly

Gebruiksaanwijzing

Zorg er eerst voor dat de huid goed gereinigd is alvorens de Gelly aan te brengen. Voor de beste resultaten smeer je een royale hoeveelheid Gelly op de specifieke plek die je wilt behandelen. Je masseert het in totdat het helemaal in de huid is ingetrokken. Eerst plakt de huid een beetje, maar enkele momenten later de plakkerigheid weg. Dan weet je dat alles ingetrokken is.

Je kan een versterkte werking verkrijgen door de huid te reinigen met de Activator van Forever. Je herhaalt deze procedure (of die van hierboven) zo vaak als mogelijk. Als de Gelly pikt (bv bij een wondje), smeer er dan eerst de Forever Aloe Lips With Jojoba op, dan pikt het niet meer.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Citric Acid, Ascorbic Acid, Allantoin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea.

Klik hier voor de productsheet en hier voor de AloeInspired flyer over de Aloe Vera Gelly.

Voor meer info of om de Aloe Vera Gelly te kopen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze site. Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,
JP