Opgelet! De Sonya Skin Care Collection bestaat niet meer. Alleen de Aloe Deep Moisturizing Crème is nog beschikbaar. De vervanger is de Infinite by Forever collectie.

Het leven gaat door, de tijd staat niet stil en ook je huid ondervindt hier de gevolgen van. Maar niet getreurd! Forever Living Products heeft voor iedereen wel wat wils, ook voor de huid die al heel wat heeft mogen doorstaan, want aloë vera is een adaptogeen (van het Engels to adapt), wat ‘aanpassen’ betekent. Dit houdt in dat aloë vera zich aanpast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft en dat het voor vele huidsoorten geschikt is. De Sonya Skin Care Collection is voornamelijk bedoeld voor de rijpere huid vanwege de rijke formules vol antioxidanten.

Het hoofdbestanddeel van producten van deze collectie is – uiteraard – de heerlijke aloë vera. Al deze reinigings- en verzorgingsproducten zijn vrij van parabenen, wat wil zeggen dat de kans op een allergie klein is. Je kan ze allemaal apart kopen, ofwel tezamen in een ‘collection’. Daarin zit maar één dag/nachtcrème, namelijk de Aloe Balancing Crème. De Aloe Deep Moisturizing Crème is alleen apart te verkrijgen.

Hieronder stel ik de producten kort voor. Over elk product komt later nog telkens een aparte pagina met meer informatie en hoe je ze het best gebruikt voor optimale resultaten.

Aloe Purifying Cleanser

De cleanser is zoals de naam al zegt een reiniger, het reinigt je huid oppervlakkig van alle vuiligheden en make-up. Het zit bomvol fruitextracten, antioxidanten en vochtregulerende bestanddelen. Het droogt je huid dus niet uit en het irriteert je huid ook niet.

Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

Exfoliaten, of ook wel peelen of scrubben genoemd, kan een goede aanvulling zijn op je huidverzorgingsroutine. Het verwijdert namelijk dode huidcellen en reinigt ook dieper dan een cleanser. Zorg er wel voor dat je scrub niet te hard is en niet irriteert. Zie ook uit dat je je niet teveel scrubt! Twee keer in de week is voldoende. De Aloe Deep-Cleansing Exfoliator is een milde scrub die niet irriteert, of toch zeker niet mijn huid, die toch al erg gevoelig is en te lijden heeft onder acne. Het is ideaal om je huid enkele keren per week een dieptereiniging te geven op en milieuvriendelijke manier (zie de aparte pagina van deze scrub om te weten waarom). De formule bevat L-Arginine, komkommerextract en citroenextract, waar je huid deugd van zal hebben.

Aloe Refreshing Toner

Een toner herstelt de pH waarde van je huid na een cleanser. Dit is een belangrijke stap omdat het product dat je erna opdoet niet zijn werking zal verliezen (anders moet het eerst nog de pH waarde van je huid neutraliseren voordat het kan doen wat het moet doen). Let op dat je toner mild is en zonder alcohol zodat het je huid niet irriteert of uitdroogt, dat is namelijk contraproductief. De Aloe Refreshing Toner is mild en alcoholvrij, met toevoegingen van antioxidanten om je huid te beschermen, perfect dus.

Aloe Nourishing Serum

Een serum dient als basis voor een dagcrème. Het voedt je huid, vooral als deze vetter is dan normaal (door een vocht tekort) of juist droog en trekkerig. Doorheen het jaar krijgt je huid heel wat te verduren, de seizoenen hebben ook hun effect hierop. Voornamelijk de winter kan je huid veel baat hebben bij dit serum dat zeer goed uitsmeert en vrij snel intrekt. De ingrediënten die erin zitten hebben een rustgevende en vochtherstellende werking op de huid. De huid wordt gevoedt en krijgt een boost door de antioxidanten.

Aloe Balancing Crème

Deze crème uit de Sonya Skin Care lijn bevat citroen, wat veel vitamine C bevat en een antiseptische werking heeft. Het voedt de huid en houdt de vochtbalans op peil. Daarnaast werkt het actief tegen rimpelvorming door de regenererende bestanddelen.

Aloe Deep Moisturizing Crème

Tijdens de winterperiode is dit perfect voor dagelijks gebruik omdat de scherpe temperatuursverschillen hun tol eisen op je huid. De Deep Moisturizing Crème verzorgt je huid in dit gure seizoen. Er zitten bestanddelen in die zuiverend werken en antioxiderende eigenschappen hebben, naast extra vochtregulerende en hydraterende ingrediënten. Deze crème is rijker dan de Aloe Balancing Crème. Helaas is deze laatste niet meer in het gamma. De Aloe Deep Moisturizing Crème nog wel.

Meer info & bestellen

Voor meer informatie over de afzonderlijke producten, verwijs ik je door naar hun respectievelijke pagina’s. Wil je toch nog meer weten, of bestellen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande knop.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening