De meesten onder ons gebruiken dagelijks een deodorant. In spray- roller- of stickvorm. Persoonlijk gebruik ik liever een stick (ik stik door al die dampen) en deze deo, de Aloe Ever-Shield Deodorant Stick van Forever Living Products is wel mijn favoriet (of toch zolang ik geen andere, ecologischere heb gevonden/gemaakt en getest). Waarom lees je op deze pagina.

Aloe Ever-Shield Deodorant Stick

Formule op basis van aloë vera gel

Ook dit product van Forever is op basis van 100% pure, koud gestabiliseerde aloë vera gel. Ondertussen weten we al wel dat dit natuurproduct een weldaad voor onze huid is (onder andere), deze verzacht, verkoelt, voedt, hydrateert, … en geschikt is voor alle huidtypes. Deze deo heeft dus ook al deze kenmerken.

Aloe Ever-Shield

Zonder aluminiumzouten of alcohol

Daarnaast neutraliseert het geurtjes zonder de poriën af te sluiten. Wat ikzelf (en ook het lief) geweldig vinden, is dat er geen aluminiumzouten, noch alcohol inzit, dus is het uitermate geschikt voor mensen die allergisch reageren op een van deze (of beide) stoffen (zoals het lief).

Droogt niet uit, blokkeert poriën niet

Doordat er geen alcohol in zit droogt het je huid niet uit. De aloë vera gel hydrateert de huid zelfs. Je kan dus nog steeds zweten, alleen worden de onwelriekende geuren die er normaal bij aan te pas komen tegengehouden. Zweten is namelijk essentieel voor je lichaam, zo koelt het lichaam af én voert het ook afvalstoffen af. Wanneer je deze functie blokkeert, dan stapelen de afvalstoffen zich op (alsook de schadelijke stoffen zoals alcohol en aluminium die opgenomen en opgeslagen kunnen worden in o.a. de lymfebanen), wat nefaste gevolgen kan hebben op langere termijn.

ALOE EVER_SHIELD (11-11) final

Andere troeven

De Aloe Ever-Shield Deodorant Stick heeft een redelijk neutrale maar toch frisse geur, dus voor de gevoelige neuzen onder ons is deze deo een aanrader. Deze deo beschermt effectief de hele dag lang en geeft een fris gevoel. Het is huidvriendelijk, maar krachtig, niet-irriterend en laat geen vlekken achter in kleding. De formule geeft daarnaast ook een rustgevend effect na het scheren of waxen: het pikt niet en helpt juist de huid bij het herstel.

Ingrediënten

Propylene Glycol, Aqua, Sodium Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Triclosan, Citric Acid, Ascorbic Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, 2-(4-tert-butylbenzyl) propionaldehyde, Geraniol, Citronellol, Benzyl Cinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone , Eugenol, Limomene, Amyl Cinnamal, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Meer info & bestellen

Bekijk de Aloe Ever-Shield Deodorant Stick productsheet en de AloeInspired flyer over de deo. Je kan meer Forever huidverzorgingsproducten op de gelinkte pagina vinden.

Heb je interesse voor meer, of wil je deze deo kopen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande link.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening