Ik bijt regelmatig de velletjes van mijn lippen, tot zelfs bloedens toe. Een slechte gewoonte, ik weet het. Om de schade wat te beperken, ook voor kloofjes in je lippen of uitgedroogde lippen te hydrateren, gebruiken we lippenbalsem. Doorheen mijn relatief nog jonge leven heb ik al heel wat verschillende lippenbalsems gebruikt, met in het begin resultaat maar uiteindelijk komt het telkens weer uit op uitgedroogde lippen. Tot ik in 2015 de Aloe Lips van Forever Living Products cadeau kreeg. Dat veranderde mijn eeuwige probleem.

Mijn lippen waren op dat moment enorm kapot, pijnlijk, uitgedroogd met kloven. Ik had zeker 3 andere balsems op dat moment in gebruik en het hielp nauwelijks. Ik kreeg deze onverwachts mee en probeerde die onmiddellijk uit, want het beloofde alvast veel beter te zijn dan de rest. Eerst zien dan geloven hé. In de auto bracht ik de balsem aan en toen ik zo’n half uurtje à drie kwartier later weer thuis kwam, was ik verbaasd van het effect! Sindsdien heb ik nooit nog een andere gekocht en gebruik ik deze alleen wanneer mijn lippen opnieuw verslechteren.

Aloe Lips with Jojoba

Uiteraard is dit kleine maar fijne Forever product ook op basis van 100% pure, koud gestabiliseerde aloë vera gel. De formule van Aloe Lips bevat daarnaast ook jojoba en beschermende en vochtregulerende bestanddelen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.

Aloe_Lips_WHITE(3-07)

Waarom werkt Aloe Lips zo goed?

Water droogt de huid uit

Omdat bij andere lippenbalsems de basis (dus het eerste ingrediënt) water is, droogt het op langere termijn in feite je huid (en dus ook lippen) uit. Dit lijk contradictorisch, maar het is hetzelfde als dat je je lippen natmaakt en zo uitgedroogde lippen tot zelfs kloofjes krijgt (zo begint het meestal).

‘Verslavend’

Als kind kreeg ik al te horen dat lippenbalsems ‘verslavend’ zijn. Eerst lijken ze te werken maar als je ze niet meer gebruik, drogen je lippen weer heel snel uit. Ze houden het dus in stand. Dat komt doordat water het eerste ingrediënt is.

Vet hydrateert

Je huid heeft in feite een vette substantie zoals olie (talg bijvoorbeeld) nodig om gehydrateerd en beschermd te blijven. Aloë vera gel is op zich al een hydraterende stof voor je huid, die ook vele lagen diep doordringt. Daarnaast is er jojoba-olie aan toegevoegd, wat dus extra hydrateert. Ik gebruik nu deze lippenbalsem alleen wanneer nodig. Eens het euvel opgelost is, kan ik het laten voor wat het is, zonder te ‘hervallen’.

Wat ook heel fijn is, is dat een vriendin van mij ook dezelfde ervaring heeft. Ze had ook al heel wat balsems versleten zonder een oplossing van haar probleem te krijgen. Ooit heb ik haar de Aloe Lips gegeven en sindsdien gebruikt ze ook geen enkele andere meer.

ALOE LIPS

Gebruiksaanwijzing

Breng de Aloe Lips aan op je onderlip of bovenlip en verdeel het over de andere lip door ze samen te drukken en wat over en weer te wrijven. Als je ze op beide lippen aanbrengt, voelt het heel vettig aan, dus het hangt er vanaf wat je graag of het liefste hebt.

Tips

Als de Aloe Vera Gelly pikt op een wonde, droogte of kloofjes, reinig dan je huid en breng wat Aloe Lips aan. Deze pikt namelijk niet. Ook als je geen Gelly op zak hebt, maar wel de lippenbalsem, dan gebruik je dat daar even voor in de plaats. Ikzelf smeer soms wat Aloe Lips op mijn acneplekken voor ik ga slapen, ook al is het geen nachtcrème.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Extract, Paraffinum Liquidum, Simmindsia Chinensis Seed Oil, Petrolatum, Ethylhexyl, Hydroxystearate, Cera Alba, Glycine Soya Oil, Euphorbia Cerifera Cera, Myristyl Myristate, Copernicia Cerifera Cera, Ozokerite, Allantoin, Parfum, Benzyl Benzoate, Limonene, Geraniol, Propylparaben.

Meer info & bestellen

Bekijk de Aloe Lips productsheet en de AloeInspired Aloe Lips flyer.

Heb je interesse voor meer, of wil je deze lippenbalsem kopen, contacteer me dan gerust. Bestel je liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via onderstaande link.

LET WEL: Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening