Dit zijn de voorwaarden voor de Foot-Spa Actie. Dezen worden geacht te zijn gelezen door de persoon die de mini-foot-spa-kit aanvraagt. Eventuele vergissingen en fouten zijn niet bindend en leiden niet tot aansprakelijkheid voor de aanbieder.

Gratis?

Ja deze actie is gratis, daarom dat ik ook maar 1 kit per persoon zal geven. Je zult vast wel denken dat er niets ‘gratis’ is in deze wereld, daar heb je gelijk in. Ik investeer zelf in deze actie en voor wat, hoort wat. Hier leg ik zo klaar en duidelijk mogelijk uit wat ik van je verwacht als kleine wederdienst.

Mening

Het enige dat ik écht graag van je wil, is je eerlijke mening over de gebruikte producten en de ervaring. Forever Living Products stelt de mening en de ervaring van de gebruikers van hun producten erg op prijs. Ze streven er namelijk naar om zo goed mogelijke producten te maken. Dit is alleen maar mogelijk als de gebruikers hun mening en ervaringen met ons delen. Ik zal je mening niet gebruiken of in een later blogbericht zetten met reacties op deze actie, tenzij ik je expliciete toestemming heb.

Facultatief: foto op social media

Uiteraard mag je daarnaast ook een foto van je ervaring op een of meerdere socialmediakanalen zetten om je netwerk hiervan op de hoogte te brengen. Dan zou ik het heel fijn vinden dat je doorverwijst naar deze actie. Een win-win situatie dus. In geen geval is het voldoende om alleen dit te doen, omdat ik er niets van kan zien, en dus je mening niet heb.

1 per persoon

Dit is weliswaar een gratis actie, toch wil ik nog even duidelijk maken dat er maar 1 mini-foot-spa-kit per persoon wordt gegeven.

Kit aan iemand anders schenken?

Als je deze voorwaarde wil omzeilen, zoals door een kit aan een bepaalde persoon te schenken, kan ik de het wel direct bij zijn/haar adres bezorgen. De persoon komt dan uiteraard te weten dat jij hem/haar deze ervaring gunde (via een persoonlijke / gepersonaliseerde tekst erbij). Hier heb ik dus de naam en het adres van de begunstigde persoon/personen voor nodig. Ik stuur het dan gewoon via de post naar henzelf op en zorg ervoor dat het online wordt getracked. Zo weet ik of het is aangekomen of niet. De verzendkosten zijn dan wel op jouw rekening aangezien ik reeds zelf al investeer in het maken van deze kits. Deze kosten betaal ik terug op voorwaarden: zie verderop (Klik hier.)

Wil je toch zelf een tweede (of meerdere) mini-kit voor eigen gebruik of om zelf aan iemand anders te geven, zie hieronder.

Extra kit voor jezelf gewenst?

Wil je zelf opnieuw een kit ontvangen om je partner/ een vriend/-in / ouder / … te verrassen, dan krijg je die als je bij mij een product (of meerdere) bestelt van Forever Living Products, met een minimumbestelwaarde van €10. De Forever Bright Toothgel valt net hieronder, maar telt ook voor zo goed als €10. De producten die hierbuiten vallen zijn ‘accessoires’ zoals een sprayfles, drinkbus, scrubhandschoenen, squeezers, …
Het gemakkelijkste is dat je me contacteert voor een bestelling, dan kan ik je zowel het/de product(en) bezorgen als de nieuwe kit. Je mag ook zelf een bestelling plaatsen met mijn nummer, maar hou mij dan ook op de hoogte, aangezien ik op die manier niet de persoonlijke gegevens kan bekijken op het besteldocument.

Tijdelijke actie

Deze actie loopt totdat de voorraad uitgeput is. Indien mijn hele voorraad op is, zet ik dit bovenaan. Mocht deze actie een groot succes hebben, zal ik het in de toekomst misschien opnieuw organiseren. Als er op een bepaald moment erg veel interesse voor is, zal ik ook de actie hernieuwen.

Bezorging

In omgeving

Ik doe graag moeite voor mijn klanten, maar je begrijpt vast wel dat ik niet speciaal voor een mini-foot-spa-kitje naar Gent, Brussel, Hasselt, Charleroi of naar Nederland ga rijden. Om deze kit aan te vragen, is er het Forever contactformulier. Op die pagina kan je tevens zien in welke omgeving ik bezorg.

Buiten omgeving

Tot mijn spijt moet ik grenzen stellen: als je niet in mijn omgeving woont, kan je helaas niet meedoen met deze actie. Er is wel één uitzondering op deze regel. Je hebt de kit gebruikt, bent enthousiast geworden en wilt dat ook anderen, die buiten mijn omgeving wonen, hetzelfde genot kunnen ervaren. Zie hierboven op welke voorwaarden ik je een nieuwe (of enkele) bezorg. Dit is om misbruik van deze actie te voorkomen.

Terugbetaling verzendkosten

Ik zal je vragen om verzendkosten op voorhand te betalen, wees gerust, ik kom mijn afspraken en beloftes na. Er is geen reden waarom ik het succesvolle bedrijf Forever Living Products ten schande zou willen brengen en mijn eigen business ten gronde zou willen richten. Ik kan het me niet permitteren om mijn reputatie als vertegenwoordigster van Forever Living Products schade toe te brengen. Heb je een klacht, ben je niet tevreden, contacteer me dan eerst om het probleem op te lossen. Bestel jij of de begunstigde persoon achteraf bij mij (of met mijn nummer) een of meerdere van de producten uit de kit (of (een) ander(e) product(en) met een minimumwaarde van de Heatlotion), betaal ik uiteraard de verzending van de kit terug. Opgelet, dit is iets anders dan de minimum bestelwaarde van €10 voor een nieuwe kit!

Interessante en belangrijke trivia

Zelf een bestelling doen? Laat het me achteraf weten

Zoals hiervoor al gezegd, als je met mijn nummer een bestelling doet, zie ik wel dat iemand besteld heeft, maar zijn alle gegevens anoniem. Laat het me dus weten en stuur je gegevens zodat ik je terug kan betalen. Als je zelf via de algemene shop bestelt (niet mijn persoonlijke) en mijn nummer niet vermeldt, dan kan ik je de verzendkosten van de kit niet terugbetalen, omdat deze bestelling dan niet bij mij terecht komt. Dit kan je vermijden door via deze link (van de website van Forever) te bestellen.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs en plezier met je Foot-Spa-kit!
JP