Intellectuele eigendomsrechten

Alle inhoud en afbeeldingen op en van deze site is eigendom of in licentie van Jessie Pittoors – in deze algemene voorwaarden hierna telkens vermeld als ‘JP’ – voor gebruik van deze site, tenzij anders vermeld. Eender welk ongeoorloofd gebruik van deze inhoud of afbeeldingen is verboden. Niets van wat op deze site staat mag worden gekopieerd, gereproduceerd, overgedragen, gedistribueerd, gedownload, overgeplaatst of overgemaakt worden in enige vorm of op enige wijze zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van JP en zonder uitdrukkelijke vermelding aan en verwijzing naar JP en/of deze blog.

Contact met JP is mogelijk via het algemeen contactformulier.

Legaal gebruik

Legaal gebruik van deze website is het lezen en bekijken van de inhoud, materialen en afbeeldingen, alsook de complete pagina’s en complete artikels delen op social media, via mail of andere platformen via de deelknoppen onderaan deze pagina’s en artikels. Legaal gebruik van deze website is ook het zich abonneren via WordPress of via e-mail om op de hoogte te blijven van nieuwe publicaties. Men mag JP ook volgen op Facebook op de specifieke, zakelijke pagina waar een link naartoe staat op deze blog. Men mag JP ook op Instagram en Pinterest volgen via de links die op deze blog staan naar deze platformen. Men mag ook reageren op pagina’s en artikels waar deze optie voor open staat.

Illegaal gebruik van deze website en haar inhoud, materialen en afbeeldingen is verboden. Illegaal gebruik is: spammen, profane of beledigende inhoud plaatsen of uploaden, kopiëren en/of downloaden van inhoud, materialen en afbeeldingen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van JP en zonder uitdrukkelijke vermelding aan en verwijzing naar JP en/of deze blog.

Voorbehouden rechten

JP heeft het recht om iemands gebruik en toegang tot deze blog te beëindigen.
JP heeft ook het recht om de juridische teksten ten alle tijden aan te passen.

Terugbetalings- of omruilbeleid

Voor bestellingen van Foreverproducten geldt het terugbetalings- of omruilbeleid van Forever Living Products. Zie hiervoor op hun website.

Voor aankopen op sites van derden zijn JP en deze blog niet verantwoordelijk, kijk hiervoor naar het beleid op de betreffende websites of shops.

Voor de aankoop van e-books op deze site: na aankoop is terugbetaling en/of omruiling niet mogelijk. De koper krijgt het intellectuele eigendom toegestuurd, wat niet ongedaan kan worden. JP en deze blog bieden geen garantie op dit intellectuele eigendom, noch bieden ze garantie dat de koper tevreden zal zijn met de inhoud van het intellectuele eigendom. Wat niet wil zeggen dat JP en deze blog niet hun uiterste best hebben gedaan om hun klanten tevreden te stellen met deze inhoud. Alle constructieve feedback is altijd welkom en daar wordt in de mate van het mogelijke rekening mee gehouden.

Bepaling van toepasselijke recht

Belgisch recht is van toepassing en juridische geschillen worden via het Belgische gerecht opgelost.

Zie ook onze Privacy Verklaring en onze Disclaimer pagina.

Het is niet omdat er hier mogelijks spel- en typefouten in deze tekst staan, dat deze ‘Algemene voorwaarden’ ongeldig is.